Alıntı:
Tenere´isimli arızadan alıntı
Mesele yazından alıntı yapmış olmam ise öyle ifade et ki ben de bir daha yapmayayım öyle birşey.
Forumdaki tüm insanların bilgi birikimleri ve düşünce biçimleri konusunda yorum yapmışsın ama konuları ve yazıları tekrar gözden geçirirsen(anlaman için) yorumunun değişebileceğini düşünüyorum.
Ben bildiklerimi, düşüncelerimi; biliyorum, birilerinin nefes alma sıklığında düşünce hızına sahibim,senin yaşın kadar düşünmüşlüğüm var, yoğuruldum gibi sözlerle ifade etmek yerine doğrudan yazmayı tercih ediyorum ki belki faydalanmak isteyen olur da, bildiklerimi kendime saklamamış olurum ben de diye kanca.İfade ettiklerimi gereksiz bulman senin takdirindir.
|
sen devam et tenere; yazılarını şahsen büyük ilgiyle takip etmekteyim. Ayrıca bu forumdaki herkesin aynı bilgi birikimine sahip olmadığı yolunda ki tespitin bence de doğru.
Ama açıkçası bilgi birikiminin eş seviyede olup, olmamasınında pek bir önemi yok bence bu forumda. Zaten insan, doğa, evren hakkında derin ve eleştirel düşünebilme yetisine sahip insanların uğradığı bir platform burası. Mutlaka herkes kendi bilgilerinin üzerinde birşeyler öğreniyordur.