Tekil Mesaj gösterimi
  #12 (permalink)  
Alt 07-01-2008, 13:46
asi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
asi asi isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Taze Arıza

Alıntı:
maria´isimli arızadan alıntı Mesajı göster
Not: Asi'nin bir başka forumda bir başka arkadaşı eleştirmesini anımsadım "kendi fikirlerini" yazmasını salık vermişti; kendisi de kopyala-yapıştır bir metni buraya taşımış, sağlık olsun, ben inanıyorum kendisinin de değerli fikirleri olduğuna, umarım bu kez inancım boşa çıkmaz. Forumda kalması sevindirici, böylelikle kendini "yalnız" hissetmeyecekler olacaktır, ne güzel...)
Sevgili maria; öncelikle amacım Emma Goldman'ın bu önemli yazısını buraya asarak nasıl yankı bulacağını görmek istedim. Sonrasında gelen tepkilerden bu forumda yalnız olmadığımı anladım. Son olarak da kendi fikirlerime sahip olmak konusundaki ısrarım ve ttizliğim devam ediyor. Sadece Emma Goldman vatanseverlik meselesi ile o kadar iyi hesaplaşmıştıki onu tekrar etmek istemedim ve bu makaleyi alınlamaktan her konuda makalenin sahibi ile aynı düşünmeyi anlamıyorum. Vural Savaş'ın ajitatif yazısını asan kişi kendisine ait olmayan fikirlerin misyonerliğini yapıyor bense kendi düşüncelerime destek olacak argümanları koyuyorum. Kemalist arkadaşımız körü körüne inanıyor bense inanmaktan çok kuşku duymayı dahası inanmamayı tercih ediyorum. Gerçeğe giden yol bize söylenen yalanları açığa çıkarmaktan geçer.

sağlık afiyet,

seni dinlemeğe hazırım çünkü benim de anlatacaklarım var.