Tekil Mesaj gösterimi
  #105 (permalink)  
Alt 07-01-2008, 01:26
Tenere - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Tenere Tenere isimli Üye şimdilik offline konumundadır
harvester

Alıntı:
kanca´isimli arızadan alıntı Mesajı göster
şimdii...forumun hepsini okudum hemde kaç günlük uykusuzlukla

demem şudur kii; allah yoktur olsa da bilenemezdi bilinseydi de karşıdakine anlatılamazdı

not: alıntımsı

söz bitti.
Alıntı:
by_asi´isimli arızadan alıntı Mesajı göster
hayatta hiç bir gerçek yoktur ki bilinsin bilinse bile anlatılabilsin anlatılabilse bile karşıdakine aktarılabilsin...karmakarışık bir durum
sonuç: evet Allah var bu herkesin bildiği sonuçlara göre değişir her düşünceye saygı duymak lazım çünkü belki benim görüşüm bile gerçek olmayabilir
sebep:yansımalarda yaşıyoruz herkese farklı bir ışık açısı düşmekte
Her ikinizin de aslında bahsettiği şey şudur: ''Hiç birşeyi bilemem... bilsem de anlayamam...anlasam da anlatamam.''
Bu söz ne ifade eder?Bana hiç bir halt ifade etmez.İdealist felsefenin bakış açısını özetleyen bir sözdür.Realiteyi, bilimi görmezden gelen, yok sayan, hayata karşı baştan yenik, yansımalar dünyasında yaşadığını zanneden insanların düşüncesinin özetidir.Yada başka bir deyişle Kant'ın dediği gibi ''gözlerini kapattığında kendisi dışında herşeyin yok olduğunu'' düşünen insanların, gözü kapalı yürürken bir direğe kafayı vurduklarında çıkan TINNNnnnnnnnnnnn sesidir.

I am an antichrist and I am an Anarchist...don't know what I want but I know how to get it.I wanna destroy the passer by cos I..I wanna be ANARCHY ! in TURKEY.