Tekil Mesaj gösterimi
  #1 (permalink)  
Alt 01-03-2007, 18:57
mernes mernes isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Arıza

Standart Bizim Yurdun Halleri...

Başlık aslında bakıldığında ülke olarak algılanabilir ama hayır oyle değil işte benim bulunduğum devlet yurdu ile alakalı

Nerden başlasak acaba.... Ramazanda sahura çıktığımda o yaşadığım olay mı yoksa geçen gün önümde yaşanan olaya mı

İlkinden başlayalım;
Sahur için kalktık maksat oruç tutmak değil sadece eğlence olsun diye yurdun yemekhanesine gittik işte muhabbet falan dedikten sonra dışarı çıktık ve kapının onunde devlet yurdunda bıçakla saldırdılar bir öğrenciye.... hiç bir görevli yoktu tabii orda benim sinirlerim boşaldı....

geçen gün de bir çift basket potasının oraya giderken sadece el ele dolanıyolar diye oğlanı kızın yanında 20 kişiye yakın bir hayvan ordusu dövdü ve jandarma sadece bir iki hayvanı alıp gitti zaten onlarda bir kaç saat sonra geri geldi

bana bıçak mı çekilmedi.... bir devlet yurdunda başımdan geçenlere bakın işte boyle bir yerde ben eğitim almaya çalışıyorum ve hayata karşı savaş veriyorum çünkü hiçbir zaman haksızlığa gelemedim ve hep cevap verdim bu yüzden burda canımın acıyacağını biliyorum ama ben kendimden ödün veremiyorum....

kısaca burdan ne çıkıyor ben depresyondayım ve çıkamazsam bu depresyonik moddan benim acımdan hiç iyi olmayacaktır çünkü bu gidişle delirecem yada oyle birşey....

yazamıyorum bile

ama anladığım bir şey var;
benim yanımda olan bir kaç dostum var ve onlar her zaman benim yanımda olacaktır.... onların hakklarını nasıl vereceğimi inanın bilmiyorum

OPEN YOUR HEART I'M COMING HOME

JE N'Aİ QUE MON COEUR D'HOMME POUR POUVOİR T'AİMER...