Tekil Mesaj gösterimi
  #116 (permalink)  
Alt 02-01-2008, 20:58
ucuzfilm ucuzfilm isimli Üye şimdilik offline konumundadır
...

23 numara: jim carey'i izlemek her haliyle büyük keyif. bir katilide bir aşığıda bir aptalıda çok iyi canlandırıyor. film bilindiği üzere 23'ün kehanetleri üzerine. sizi içine çekip 23 leri sorgulatabiliyor. jim carey'nin şaşırtan hali senaryodaki oyunlarla allak bullak ediyor izleyeni. bizi ters köşeye yatırmasına alıştığımız filmler döneminde gerçekten ters köşeye yatıp abondone olmak istiyorsanız mutlaka izleyin derim...

sis ve gece: senaryosuyla ve oyunculuğuyla bizi içine alan bir film daha. bu kez ne güzel ki yerli. uğur polat'ın usta işi oyunculuğunun yanında bir çok satan romanın incelikli işlenişi keyifle izleniyor. ilyas salman ve yetkin dikinciler kısa ama öz rolleriyle bizi etkiliyorlar. bizden böyle güzel bir polisiye çıkması ne güzel diyor insan filmi izledikten sonra. hiç hollywood işi olmayan... uğur polat'ı daha çok izlemek isteyenler için kaçırılmaması gereken bir film. izleyin ... izlettirin...

ARI: kızımla birlikte gidip acaip eğlendiğimiz bir film. böyle animasyonları izledikçe utanıyorum. bazı değerleri bu adamların filmlerinden mi izleyeceğiz deyip bizimkilerin yaptıkları çocuk dizileri ve filmlerine kahroluyorum. arkadaşlık dostluk insanlık yada çevre bilinci amcamların animasyonlarından çağlar gibi akıyor... neşeli ayaklar ve arabalardada aynı hissiyat içine girmiştim. arı'da öyle bir film. keyifle izledik....

rüya bilmecesi... arkadaşlar bu film anlatılmaz yaşanır... on numara... sil baştan'ın (jim carey ve kate winslet'in şaheserler yarattıkları) yönetmeni michel gondry'nin yeni şaheseri. müthiş bir filmdi. çok sevdim. sil baştan'ıda çok sevmiştim. sıra dışı bir tarzı var yönetmenin. izlemenizi şiddetle tavsiye ederim....

yılbaşı tatilinin hafta sonu tatiliyle birleşmesi ne güzel oldu... verimli geçen bir tatil... izlediklerimi paylaşmak istedim...

Kim dikti bu gökdelenleri
Ve neden en tepesindeyim sorgulamalarını bırakıp bir kenarı
Açıp kanatlarımı süzülüyorum şatoma doğru
Sakinliğime... Sakiliğime....