27-02-2007, 21:29
|
|
Raporlu Arıza
|
|
|
|
Bi' Kampanya Vardı,N'oldu O?
Alıntı:
|
DJ_akRAP´isimli arızadan alıntı
An İtibariyle Size Pratik Türk Çingen Zekasından Harika Bi' Örnek Sunacaz....
Telekom'un Yeni Kampanyası Gereğince,256K Sınırsız ADSL Kullanıcıları
Hemen 444 0 375'i Arasınlar...
Kendini Robot Zanneden Bi' Kadın Çıkacak ve Size "Her Eve Şişme Kadın Kampanyamız Hakkında Bilgi Almak İçin 7'ye... Her Şişme Kadına Bir Ev Kampanyamız Hakkında Bilgi Almak İçin ise 19'a Basınız..." vs. Fişmekan Bıdı Bıdı Yapacak...
Bu Bıdılara Hiç Gerek Yok... (ki Biz Çektik,Siz Çekmeyin,Gerek Yok...)
Teyzem "İyuahşanlar" Der- Demez Direk İki'yi (Yazıyla 2) Tuşlayın,Direk İnsanla Muhattap Olun...
(Şanslı İnsanlara Pişmaniye Sesli Güzel Kızlarımız Geliyor... Erkek Çıkarsa Üzülmeyin,Telefonu Kapatıp Bi' Daha Arayın,Bi'şey Olmaz...)
"Merhaba... Ben 256 K Sınırsız Kullanıcısıyım ve 1024 K'ya Geçiş Kampanyasından Yararlanmak İstiyorum" Diyin...
Kızımız Size Kampanya Hakkında Ezberlediği Şeyleri Söyleyecek,"Bunları Biliyorum Güzelim Sen Benim İşi Hallet" Demeyin,Kızı Bozmayın,Hayvanlığın Lüzmu Yok... Hatta Söylenenlere "Aaa... Harbi mi? Yalancının..?" Gibi Tepkiler Verin ki,Kızımız Bu Sinsi Plandan Şüphelenmesin...
Kız Size İsminizi Soracak... Ahmet-Mehmet Diyip Geçiştirmeyin Sakın...
Bey Takıntısınızı İsminizin Sonuna O Kadar Güzel Yerleştiriyo'lar ki,Kızın Ağzını Resmen Emesiniz Geliyo'...
Neyse...
Elinizde ADSL Sizin ya da Kimin Üzerine Kayıtlıysa Onun Nüfus Kağıdı Elinizde Bulunsun...
Size O Kişinin Adını,Anne Kızlık Soyadını ve Doğum Tarihini Soracak...
"Bunlara Ne Gerek Var Yahu" Diye Çıkıntılık Yapmayın,İki Rekat İnsan Olun ve Sorulanlara Cevap Verin...
Son Olarak Kız Size "1024 K'ya Geçişinize Onay Veriyor musunuz Hede Bey/Hanım?" Diye Soracak...
İşte Burda "Yok Ya Ben Vazgeçtim Sanki... Geçmicem Ben Yaa... Valla 256 K Yeter Zaten Bana... Seni de Yorduk ama..." Derseniz,Kızla Çok Sağlam .aşşak Geçmiş Olursunuz... ama Yapmayın,Yazıktır...
O Sorunun Cevabı "Evet Onay Veriyorum..." Olacaktır...
(Biz Cevabı Bildik de O Yüzden Yardımcı Olayım Dedim Size...)
Kız Size Prosedür Gereği "Hede Bey/Hanım An İtibariyle ADSL 1024 K Kullanıcısısınız... Modeminize Reset Attığınız Anda 1024'e Geçmiş Bulunacaxınız..." Diyecek... Edep Kuralları Gereği "Teşekkürler" Diyip Telefonu Kapatın...
Ama Bu Çingenlik Olayı Asıl Bundan Sonra Başlıyor...
Bu Kampanya 6 Aylık Bi' Kampanya ve İstediğiniz An (ki Biz Bunu Kampanya Bitmeden 1 Gün Önce Yapmanızı Öneriyoruz) "Ben Memnun Kalmadım Bacım... Valla... Ne Öyle Siteler Hemen Açılıyo',Dosyalar Falan Hemen İniyo',Yahu KosKoca Şarkı 25 Saniyede İniyo'... Yapmayı Planladıklarımı 45 Dakkada Yapıyorum,Sonra Boş Boş Geziniyorum Nette... İnternet Hayatımı .iktiniz... Ben 256'mı Geri İstiyorum Bacım..." Diyip,Tekrar 256 K Sınırsız ADSL'nize Geri Dönecexiniz... 6 Ay Boyunca Normalde Olması Gereken Fakat Türkiye'de Yaşadığımız İçin Bize 8 G'lik Adrenalin Pompalayacak Olan Hızda Net Kullanmanın Keyfini Sürün...
Tahmin Ettiğiniz Üzre Telekom Çok Şeytan Bi' Şirkettir...
Bu Kampanyayı Hayata Geçirmelerinin Sebebi,Bizi Hızlı İnternet Kullanımına Alıştırmayı ve Tekrar O Salyangoz Sümüğü 256 K'ya Geri Dönmek İstemeyeceğimizi Düşünmeleridir...
Ama Biz Bu Oyuna Gelmeyecez... 6 Ay Boyunca Telekom'u Sömürüp,6 Ay Sonra Tekrar 256 K'ya Şehvetle Geçecez...
"Yahu DJ_akRAP Biz Bu Kampanyaya Geçelim Geçmesine de,Bi' .pnelik Olmasın?" Dediğinizi Duyar Gibiyim... Korkmayın... Rahat Olun...
Şimdiye Dek Yukarda Anlattığım Amaçla Bu Kampanyaya Geçen Çingenler..:
DJ_akRAP
detays
ESHQUIA
Yani Denendi... Onaylandı...
ve Deli Hızlı Bi' Net Kullanıyoruz Şu An...
Eee Ne Demişler..: "Muz Uzundur ama Havuç Daha Turuncudur..."
Saygılar Efem... Sağolun Efem...
Evet Dertli Gönüllere Giren Biziz Efem... Saygılar Evet...
|
Hakkaten Bi' Kampanya Vardı,N'oldu O?
Tolga? 
Serdar? eyes:
Hayatta Hiçbir şeyim Az Olmadı Senin Kadar.
ve Hiç Hiçbir şeyi İstemedim,Seni İstediğim Kadar..
Sen de Başını Alıp Gitme Ne Olur...
|