|
Tanrı neden günahsız binlerce insanı çoçukları depremde veya başka bir falekette öldürme gereğini duyar?Tanrı diye varsa biri neden bu kadar sadistir?
allahın merhameti sonsuzdur.çocuk yaşta ölenleri sorgusuz sualsiz cennetine koyar.onları sen ben acı çekiyor olarak görürüz ama onlar ölümü bile hissetmez.bunları kurandan hadislerden biliyoruz.allah buyuruyor ki bir yetimi sevindiren beni sevindirmiş olur.bu dünyada aç cocuk da var acı çeken çocuk da onların hesabı da sorulacak bizden bakmakla yardım etmekle yükümlüyüz biz.allah istese kimse aç kalmazdı insanı tahtadan yaratırdı acı çekmezdi.bunlar acizliğimizi anlamamız içindir.bu dünya bizim için sınavdır.sıkıntılara üzüntülere rağmen imanımızı koruyabilirsek allah bize ahirette sonsuz nimet verecektir.
tabi ki binlerce onbinlerce din çıkar ortaya çünkü herkes kafasına göre din ortaya atıyor.bir sürü apaçık delil olmasına rağmen siz sadece alahı görürsek inanırız diyorsunuz.bu da mümkün aslında ama bu dünyada kalp gözüyle.ben onu hissediyorum ve baktığım her şeyde görüyorum.asıl özgürlük islam dinindedir.kimseye zorlama yapılmaz(saptıranlar hariç)herkes istediği gibi inanabilir.özgürlükten kastınız ne biri söyleyebilir mi?ahlaksızlığı özgürlük olarak değerlendirenler var.evt özgürlük ahlaksızlıksa buna bizim dinimizde yer yok.
anlamıyorum mantıktan bahsediyorsunuz islam dini hangi konuda mantıksız.paradoks maradoks orta doğu zart zurt.şaka da olsa yalan söylemeyin,komşusu açken tok yatan bizden değildir,bi insan öldüren bütün insanlığı öldürmüş gibidir diyen,çalmayın kul hakkının affı yok diyen,zerre kadar iyilik de zerre kadar kötülük de karşılıksız kalmaz diyen bir dinin nesi saçma?????siz hep dini katı kuralları olan korkulacak bi şey sanıyosunuz özğürlüğünüzü kısıtladığını düşünüyosunuz.peki söyleyin bu güzellikler başka hangi dinde var?şehitlik sadece islamda var bunu biliyo muydunuz?islamın getirdiği bir tabir.dini yalanlamakla siz şehitlerimizi de yalanlıyorsunuz.daha önce
iman etmeyen biri ben iman ettim derse samimi olarak allah onun daha önce yapmış olduğu günahları affediyor ve yeni doğmuş çocuk gibi tertemiz kılıyor.söyleyin nesi saçma nesi kötü??mantığınıza aykırı ne var siz de diyosunuz yalan kötü allah da diyor.
firavun da dedi allah yok ben allahım deme hadsizliğina bile ulaştı.ve allah ona baş ağrısı dahi vermedi acizliğini anlayıp da bana yönelmesin diye.açın bakın netten resimlerine.bize ibret olarak çürümemiştir.ve secde halindedir!!!
|