Tekil Mesaj gösterimi
  #118 (permalink)  
Alt 31-12-2007, 08:40
yavuzant yavuzant isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Taze Arıza

Boş iş)
Üç büyük ana dinin dangalak,vahşi ve yabani,üfürükçüler diyarı ORTADOĞU'dan çıkmasına ne demeli?Dünyanın ne berbat en sorunlu en lanet yeri buğünde ortadoğu dur
Dinler ve onu kullanıp cahil halkı sömüren din simsarları)Yazık binlerce kez yazık.
Ah insanoğlu, genlerine işlemiş efendi, köle takıntını hep neden devam ettiriyorsun?
Kutsal kitap denilen akıl almaz masalları neden
dinliyorsun? Neden inanıyorsun?
Çıkar, at gözlüklerini, özgür düşün, sana inan diye dayatılan masalları bir kezde öyle oku.
Ama bir paradoks var aslında,Din, insanları
iyiye, güzele de itebilirir isterse,insanları sevmeyi kardeşçe yaşamayı,yardım etmeyi empoze edebilir,bir özgür düşünür olarak ne isteyebilirki insan daha başka?
Peki bunca yalana dolana,din sömürücü leş kargalarına ne gerek var o zaman?
Tanrı neden günahsız binlerce insanı çoçukları depremde veya başka bir falekette öldürme gereğini duyar?Tanrı diye varsa biri neden bu kadar sadistir?
Ensestlik rezil bir suçtur ve bütün dinlerin kutsal kitabında bu kabul görür,nasılmı?Adem ve havva' ya inanarak.Bu çift sonra nasıl çoğalmıştır?Düşünmesi bile iğrenç bence,asıl iğrenç olanda bu rezilliği kabul etmek ve hala inanmak.
Çok ileri gitmiş olabilirim ama hep düşündüm ve bunları irdeledim,özgür düşüncenin önüne ket vurulamaz.