Konu: Din bu 1
Tekil Mesaj gösterimi
  #24 (permalink)  
Alt 29-12-2007, 14:28
napolyon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
napolyon napolyon isimli Üye şimdilik offline konumundadır
is god and unhappy

Alıntı:
duarden´isimli arızadan alıntı Mesajı göster
Hocam bir düşşünceye yaptıgın saygısızlığı bıraktım kendi inancının en temel yasağını görmezden geliyorsun. Tanrıya eş koşmak kendini tanrı yapıp üstelik. Sen mi karar veriyorsun artık bu tip durumlara ...

Aynı zamanda hak ettiği cezayı almıştır gibi bir cümleki bu tip yazı yazan birine ne diyim artık bilemiyorum, domuz bağının (gibi silahla vurmak dahil) en büyük erdem olarak mı ögretiyolar size bilgi verenler ki bu eylemi savunuyosunuz

İkinci mesejda kullandıgın kelime hakarete giriyor ki bu paltformda buna izin yok mesajınızı siliyorum. Saygılı davranmayıp fikirlere tahammülsüzlük yapacaksanız bence başka forumlar var gidin karşılıklı birilerini taşlayıp hakaret edin..

Saygılarımla
...

yazdıklarınızda tamamen haklısınız sn.duarden fakat konunun açılmasına sebep olan turan dursun"un kitabı üslubuyla bu tip cevaplara ortam hazırlamıstır.Bİlimsel bi arastırma yapmıs da kuranın bi takım çıkarımlarını tutarsız göstermek isteyen bi adamın üslubu gayri ciddidir.Tabi ki bu benim fikrim ama seviyesiz yorumları haketmistir turan dursun

saygılarımla

her ne kadar inanmasam da,bir tanrının varolduğunu kabullenmek gerekir