Tekil Mesaj gösterimi
  #3 (permalink)  
Alt 27-12-2007, 18:01
naftalin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
naftalin naftalin isimli Üye şimdilik offline konumundadır
teoride normalim

gdo gıdalar için farklı farklı tartışmalar yapabiliriz de. acababunlar kimyamızı nasıl etkiler bende biriken maddler çocuğuma nasıl döner, belirgin bir özür şeklinde mi yoksa pusuya yatmış şekilde mi.
bunu dışında genlerimizle oynayarak bizi aptallaştırmaya çalışıyorlarsa bence boşa zahmet ediyorlar. biz ki iki kelimenin peşine takılıp kendimizi uçurumdan atmaya hazır insanlarız. sadece psikolojik olarak da bunu başarablirler ve başarıyolar da . akşamları tv deki diziler sayesinde zaten az olan düşünce güümüzü gıdım gıdım kaybediyoruz, yvaş yavaş uyuşuyoruz. uyutuldun mu sesini çıkaracak halin kalmaz. ama önce yormak lazım ki uyku rahat gelsin. tüm gün ay sonunu nasıl getireceğini düşünen insan baya bi yoruluyor, ya da hastaneye basit bir kan tahlili için giden kimse hastaneden çıktığında hasta oluyor, bankaya gidiyorsun internette arıza var lütfen bekleyin diyorlar saatlerce hiçbişi yapmadan oturuyorsun, rehavet çöküyor, toplu taşıma araçlarını kullanmayı reddeden yurdum insanı sayesinde çıkan eksoz gazı sayesinde eve gelene kadar halloluyorsun, ödediğin faturayı geikme zammı ile evine gönderdiklerinde sinirlerin birden kalkıyor ve bu böyle devam ediyor ediyor. günlük koşturmacaya mecburen katılıyorsun ne yaparsan çoğunluk böyle koşmazsan ayak altında ezilirsin, koşarken vakit bulamıyorsun ki kendini dinlemeye nasıl gelişeceksin...
çok da korkuyorsun düşündükçe beynin eskiyecek yaşlanınca ne yapacağım diye
senden iyisini gördünmü kafasına indiriyorsun ki sendeki eksiklik görülmesin diye, gelişmediğin için gelişmeye çalışanları da sindiriyorsun
eh hal böyle olunca ... bilmem anlatabildimmi
(sen diye yazdım ama üçüncü bir şahıs için kullandım size hitaben değil sudamlası bir yanlış anlama olmasın gereksiz yere diye de bi dip not ekledim böyle)