Tekil Mesaj gösterimi
  #1 (permalink)  
Alt 25-12-2007, 20:46
naftalin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
naftalin naftalin isimli Üye şimdilik offline konumundadır
teoride normalim

Standart en kötü reklam hangisi

küçüklüğümden beri televizyon ile aram yoktur. ancak şimdilerde beynimin uyuşmasına sık sık ihtiyaç duyduğumdan sanırım dizi ve film için arada bir TV karşısına geçiyorum. malum dizi için oturuyorsunuz TV karşısına bir an geliyor ne izliyordum diye düşünüyorsunuz reklamlar sayesinde. bayramda iki aylık TV kontenjanımı doldurdum. bu arada yıllardır var olan baız reklamların hala olduğunu da gördüm. bu da beni düşündürdü. yani aynı reklamla amaçlanan neydi acaba? sadece ürünün akıllara alışkanlık etmesi mi? reklam yeni bür ürünün tanıtımı yada satışının artırılması için yapılıyor bildiğim kadarıyla. bazı reklamlar ürünü alma durumu söz konusu olmasa dahi akılda kalacak reklamlar, bazısı ise sanki tüketicilerle dalga geçmek için yapılmış gibi. bana üf dedirten reklamlarda yer alan ürünleri alarak daha da mı eğlenceli hale geliyorum acaba diye düşündüm.
ürünün tanıtımı, ürünün aslında olmadığı şekilde tanıtımı ve ürünün ne alaka denilen şekildeki tanıtımı.
reklamlar hakkında düşündükleriniz, reklamdan etkilenme oranımız (artı ve eksi yönde) almayacağım bir ürün ama hoş bir tanıtım dediğimiz reklamlar...