Konu: Din bu 1
Tekil Mesaj gösterimi
  #23 (permalink)  
Alt 23-12-2007, 20:12
duarden - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
duarden duarden isimli Üye şimdilik offline konumundadır
uragan...

Blog Başlıkları: 1

Alıntı:
ARKADAŞLAR BU ADAM TÜRKÇE OKUMA YAZMAYI ASKERDEN SONRA ÖĞRENMİŞ, TÜRK OLDUĞU HALDE KÜÇÜK YAŞTA KÜRTLERDEN EĞİTİM ALMIŞ,TRT GİBİ BİR DEVLET KANALINDA DARVİNİZMİ MARKSİZMİ SAVUNMUS,YILLARCA KOMÜNİST MÜFTÜ OLARAK BİLİNMİS,YAYINLADIĞI KİTAPLARLA DA DİNİ YOK SAYMIŞ , DİNSİZLİĞİ ÖN PLANA ÇEKMİŞ GAFLET İÇİNDE YATAN BİR İNSANDIR...Kİ ZATEN BU SUÇLARINDAN DOLAYI DA HALK TARAFINDAN GEREKEN CEZAYI ALMIŞTIR...ARKADAŞLAR HANGİ DİN ALİMİ VEYA DİN ÖĞRETEN BİR TARİKAT EHLİ HAİNCE ÖLDÜRÜLMÜŞTÜR?
SAPKIN DÜŞÜNCELERİ BIRAKIN,BU ADAM DİNİ KUR'AN A GÖRE DEĞİL KENDİNE GÖRE YORUMLUYOR...KENDİNİ BÖLÜCÜ BİLEN BİR İNSANDAN DAHA BÖLÜCÜ,KENDİNİ ATEİST BİLEN BİR İNSANDAN DAHA ATEİSTTİR...!!!
SAKIN SAVUNMAYA KALKMAYIN...BU ADAMIN AHİRETTE YATACAK YERİ YOK

Hocam bir düşşünceye yaptıgın saygısızlığı bıraktım kendi inancının en temel yasağını görmezden geliyorsun. Tanrıya eş koşmak kendini tanrı yapıp üstelik. Sen mi karar veriyorsun artık bu tip durumlara ...

Aynı zamanda hak ettiği cezayı almıştır gibi bir cümleki bu tip yazı yazan birine ne diyim artık bilemiyorum, domuz bağının (gibi silahla vurmak dahil) en büyük erdem olarak mı ögretiyolar size bilgi verenler ki bu eylemi savunuyosunuz

İkinci mesejda kullandıgın kelime hakarete giriyor ki bu paltformda buna izin yok mesajınızı siliyorum. Saygılı davranmayıp fikirlere tahammülsüzlük yapacaksanız bence başka forumlar var gidin karşılıklı birilerini taşlayıp hakaret edin..

Saygılarımla
...

House of Duarden
Alıntı:
"Bir derin kuyuya benzer yalnız. Taş atmak kolaydır içine: ama bu taş dibe inecek olursa, deyin bana, kim çıkarabilir? Yalnızı incitmekten sakının! Ama incitecek olursanız, eh, artık öldürün de!" F.Nietzsche