Tekil Mesaj gösterimi
  #28 (permalink)  
Alt 23-12-2007, 18:09
laqrma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
laqrma laqrma isimli Üye şimdilik offline konumundadır
.b/s/en s/b/enim

beni neden aradın..bunu bir daha yapma..hadi aradın neden o kadar çok içten söyledin söyleyeceklerini..biliyorsun değil mi beni..ne kadar diretsemde sen biliyorsun ya ukalalık yapıyorsun..ilginç olan buna izin vermem..neden mi?

çünkü zamanımın bir köşesini sana ayırmam gerek, bunu senin için değil kendim için yapıyorum..birşeyleri daha da iyi çözümleyebilme isteğim ne kadar yüksektir bilirsin..ve insanların kimsenin giremediği derinliklerine girmek bana zevk verir..aslında kullanıyorum insanları ama bundan zevk alıyorum ne yapayım..

bu belki de yalnızlığımı bilmekten kaynaklanıyor..bilirsin inanmam ben duygusallıklara,sevgiye,aşka..zaten acıma ve merhametimi kaybettim..dahası ne olur ki..bu düşmanca tavırlarım sözlerim bu yüzden hep..beni sevmesinler istiyorum..kimse ilişmesin yalnızlığıma..bana çok güzelsin, çok sevimlisin demesinler..ben güzel değilim hele sevimli hiç değilim..övmesinler beni, ben övülecek bir insan değilim..

evet belki insanımsı duygularımı kaybettim ama inan böyle canım daha az yanıyor..
bana "sen çok gaddarsın" diye sitemde bulunmaları daha iyi..evet ben kötüyüm..iyi insan olamam ben...yapamam bunu kendime..

beni sakın ola ki sevme ha..canın yanar..yakarım..bunu yaparım..hemde zevk alarak yaparım..bunu sakın bir intikam olarak düşünme.bu yalnızlığımın gerektirdikleri..

hem bir insan nasıl kendini "sevgi" ile sınırlandırır ki ve nasıl bir insanla sınırlar ki? saçma! kendilerindeki arayışları insanlara yükleyerek bulmaya çalışmak çok ucuzca ve basit bir yol..insanlar kolayına kaçıyor..tembel yaratıklar! ucuz yaratıklar! kendilerini aşağılıyorlar..

...

bu böyle uzayıp gider..gördün mü bak, yaptıklarım senin için değil kendim için..kusura bakma ben bencilim..en iyisi sen benim yalnızlığıma dokunma da ne yaparsan yap..yoksa canını yakarım...!!!

gölge'li

"Homo sum: humani nihil a me alienum puto.."

-Terentius-

--

.gölge'li_\

Konu laqrma tarafından (24-12-2007 Saat 13:39 ) değiştirilmiştir..