Tekil Mesaj gösterimi
  #109 (permalink)  
Alt 22-12-2007, 22:32
drunken lord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
drunken lord drunken lord isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Arıza

Blog Başlıkları: 1
jacob's ladder 9/10(1990)(adrian lyne)

inanılmaz film her tarafında konuya atıfta bulunan küçük göndermeleri dokundurmaları bulmak bile filmin yeniden izlenirliğini artırıyor insanın kanını donduran sahneler yaratıcılığın sınırlarını zorluyor ayrıca bahsetmeden geçemeyeceğim (benim en sevdiğim sahne) sahne de şudur jacob ve sevgilisi(elizabeth pena) bara giderler kız başkasıyla dans ederken jacob onu izlemektedir bir anda dans garip bi,r hal alır hemen ardından dans ederken sevişmeye başlarlar kızın seviştiği adam bir yaratığa dönüşmeye başlar koca solucanımsı kollarıyla kızın hertarafını sarar iş daha vahşi boyutlara ulaşmaktadır bu arada müzik inanılmaz bir derecede hızlanır diskonun ışıkları delicesine yanıp sönmektedir bu sahneyi izlerken donup kalmıştım bu kadar güzel bir anlatım ancak böyle çekilebilir bu film demiştim bu arada adrian lyne'ın klasiğidir bu film bu filme kadar kendisine yarı erotik ucuz film yönetmeni olarak bakan ben bu filmle beraber lyne'ın çektiği her filmi izlemek gibi bir alışkanlık edindim pek çoklarını etkilemiş rahatsız edici bir filmdir "jacob"(birde hastahane sahnesi vardır ki insanın kanı donar"

interview filminde(van gough un aynı adlı filminin yeniden çevrimi)pierre katja ya neden korku gibi sanatsal olmayan bir sinema dalında film yapıyorsun diye sorduğunda kendisine en güzel yanıt bu filmle verilir

sizlere tavsiyem bu filmi izlemeden ölmemenizdir