|
hem ilahi bir dine inanıp hemde bu dinle bu dinin içeriği ile ilgili konularda bilimsel bir kaynak göstermek(yazılı kaynaklarda dahil) dinin özüne aykırıdır...bilmiyorum siz farkındamısınız ama insan mantığı ile insan zekası ile allahı , allahın varlığını , allahın yaptıklarını soruşturup sonrada allahı inkar eden ya da allahın yaptıklarına burun bükenlerin çoğunlukta olduğu bir forum sitesinde bulunmaktayız...siz benden eğer bilimsel bir veri bekliyorsanız kusura bakmayın...ben islama bilimsel bilgilerle açıklanabildiği için değil benim YAŞAM TARZIma en uygun sistem (siz hayat biçimide diyebilirsiniz) olduğu için inanıyorum...yazdıklarım bundandır...belki ilmi noktalarda eksikliğim vardır...bazı şeyleri sizlere tam açıklamayabilirim...ama allaha şükür müslümanım...bununla hep gurur duydum...
burada yanlış olan vuruş noktasıdır...bence...
insanın yaratışını,dünyanın meydana gelişini,güneşin doğuşunu,yıldızların büyüklüğünü,dağları ve denizleri,insan vücudunun yapısını,gece ve gündüz olaylarını siz bilimsel olarak nereye kadar açıklayabilirsiniz? (şimdi yine birileri sanane lan dağdan çimenden çiçekten böcekten diyecektir illaki)
bilim bir yere kadardır...
siz bilimi konuşuyorsunuz...ama bilimin sahibini tanımak istemiyorsunuz...
tanısaydınız kimseye (hiç bir topluluğa ve millete ve kavme) haksızlık yapmayacağını görürdünüz...
Fenasi bey yazılı kaynağı olanları davet etmiş muhabbete...söz veriyorum...eğer elime geçerse mutlaka sizinle paylaşırım...
son olarak fenasi bey,sizin misyonerlik dediğinize biz 'iyiliği emretmek kötülükten uzaklaştırmak' deriz...inşallah doğru bi şekilde yapıyoruzdur...ama sizin de dediğiniz gibi inancımın bir parçası...sakinim onun için...hatta çok rahatım...
buluşmak üzere....

Aşkı şehirler oluşturur,şehirler yaşatır diyorum sana,
Gün gelir aşklarıyla anılır şehirler; anılırsa,
Niyetim sevdalı sözler etmekte olmasa,
Ne için yazıyorsam sana adıyorum FATSA...
|