Tekil Mesaj gösterimi
  #1 (permalink)  
Alt 20-12-2007, 00:06
Steiner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Steiner Steiner isimli Üye şimdilik offline konumundadır
uykusuz

Standart Utanmalı mıyız? bence evet!

bu akşam galatasaray uefa kupasında devam etmek için vien takımını yenmeliydi, yenmesi yetmiyordu, panianios (yunan takımı), liderliği garantilemiş ve yedek takımla gelen Bordeoux (fransız takımı) ile mac yapacak ve yenmesi halinde galatasarayın yerine tur atlayacaktı. bordoeux nun yedek takımla geleceği açıklanınca bir kısım medya camiası şaibe iddiaları ortaya attı. ve fransız takımının yunan takımına macı vereceğini söylediler.
sonuç; bordoeux 2 farkla geriye düştüğü macı yunanistan da 3-2 yenerek galatasarayın kendi işini yapamamasına rağmen , yani vien takımını istanbulda yenememesine rağmen tur atlamasını sağladı.
biz kendimizin yapacağımız çeyleri genelde karşı taraftan da bekleriz, böyle bir mac türk takkımları arasında ola neler olurdu?
peki şimdi fransız desteğiyle ite kaka avrupa da yoluna devam eden galatasaray ve türk futbol camiası artık kendinden utanacak mıdır? avrupalıların ( ne kadar bizim onların medeniyetine ihtiyacımız yok desek de) bizden anlayış olarak ne kadar ilerde olduğunu fark ettik mi?
ve en acısı ; UTANDIK MI, evet ben galatasarayı desteklemeyen birisi olarak utandım.

ölmek nedir?
yaşadım diyebilmektir. ya yaşamak?
ölebilmektir çırılçıplak orta yerinde yaşamın.
Nevzat Çelik...