Tekil Mesaj gösterimi
  #1 (permalink)  
Alt 15-12-2007, 15:05
fenasi fenasi isimli Üye şimdilik offline konumundadır
.........

Blog Başlıkları: 1
Standart Türklere Peygamber Yokmu?

Türklere Peygamber Yokmu?

“Andolsun Biz, ‘Allah’a kulluk edin, tâğuttan sakının’ diye (emretmeleri için) her kavme bir peygamber gönderdik.” (16/Nahl, 36)

Kuran'da şeklinde belirtilen ayetle, Dünya'da ki her kavme peygamber gönderildiği belirtilir, son İslami savlara göre bir din bile olmayan Şamanizm ile anılan Türklere neden Peygamber gönderilmemiştir diye sorası gelir insanın. Peygamberler Tanrı'nın dinini tebliğ etmek için gönderilmişlerdir tarih boyunca bir çok kavme, her kavim nasibince nemalanırken bu hak dinlerden ve Peygamber'lerden, nedense Türklere gönderilmemiştir.

Bunun nedeni ne olabilir? ''..... Doğrusu Allah, kâfirler topluluğunu hidâyete erdirmez.” (5/Mâide, 67)'' bu ayette açıklandığı gibi Türkler kafir olarak mı görülüyordu yoksa?

''Dediler ki: "Ey Zu'l-Karneyn, gerçekten YE'CÜC VE ME'CÜC, YERYÜZÜNDE BOZGUNCULUK ÇIKARIYORLAR, bizimle onlar arasında bir sed inşa etmen için sana vergi verelim mi?" (Kehf Suresi, 94)'' yani Makedonlara gönderilen Peygambere sesleniyorlar burda, ''Dedi ki: "Rabbimin beni kendisinde sağlam bir iktidarla yerleşik kıldığı (güç, nimet ve imkan), daha hayırlıdır. Madem öyle, bana güçle yardım edin de, SİZİNLE ONLAR ARASINDA SAPASAĞLAM BİR ENGEL KILAYIM."

"Bana demir kütleleri getirin", iki dağın arası eşit düzeye gelince, "Körükleyin" dedi. Onu ateş haline getirinceye kadar (bu işi yaptı, sonra dedi ki: "Bana getirin, üzerine eritilmiş bakır dökeyim."

Böylelikle, NE ONU AŞABİLDİLER, NE ONU DELMEYE GÜÇ YETİREBİLDİLER. (Kehf Suresi, 95-97)''
Peygamber Zülkarneyn (Büyük İskender) Yecüc ve Mecücü (Türkler ve Moğollar) iki dağın arasına hasedip önüne demir bir duvar yapıyor, tıpkı eski Türk destanlarında ki gibi. Makedonlara gönderilen Peygamber lanetli Türk'leri hapsediyor Kuran'a göre. Niye lanetliler peki, “Şüphesiz her ümmete bir peygamber gelmiştir. Peygamberleri geldiğinde, aralarında adâletle hükmedilir. Onlara asla zulmedilmez.” (10/Yûnus, 47)'' ayetinde belirtildiği gibi Türkler için adalet ve refah ön görülmemektedir Kuran'a göre. Üstelik bunu Buhari gibi Kuran'dan sonra en muteber sayılan kaynak bir yana, Taberi, Bağdadi, Belhi, Beyzavi, Marzavi, Nesefi, Nuveyri, İbn ül Esir gibi ve saymakla bitmez nice ünlü yazar ve bilginler yanında Asım Efendi ya da Ahteri Mustafa Efendi gibi Türk bilim adamları dahi Yecuc ve Mecuc'ün aslında Türkler olup Araplara ve insanlığa felaket getirici ve hayvana yaklaşık yaratıklar olduğunu savunmuşlardır.

O zaman Türkleri hiç bir terazinin kefesine koymadan Cehennememi gönderecektir Tanrı; “Kıyâmet gününde, her ümmete bir şâhit getirdiğimizde halleri ne olacaktır? O gün, inkâr edip peygambere isyan edenler, yerle bir olmayı isterler. Allah’tan hiç bir sözü gizleyemezler.” (4/Nisâ, 41-42; 16/Nahl, 89) Kıyamet gününde her kavmin bir şahidi var ama Türklerin yok. Türklerin tarihinde bir Peygamberden bahsedilmediğine göre, üstelik Kuran da böyle bir şeyde yazmadığına göre “Muhakkak ki Biz, peygamberlerimizi açık delillerle/mûcizelerle gönderdik. İnsanlar, aralarında adâleti hâkim kılsınlar diye, o peygamberlere kitap ve ölçü/nizam indirdik.” (57/Hadîd, 25) açık deliller/mucizelerle gönderilmiş Peygamber ile onurlandırılmayan Türkler neden en baştan cehennemlik oluyorlar anlamadım. Türkleri lanetliyen Tanrı, kıyamet alametlerinden gösterdiği bir kavme Peygamber göndermeyen Tanrı, Türklere neden bu davranışı reva görüyor acaba?