Tekil Mesaj gösterimi
  #35 (permalink)  
Alt 14-12-2007, 12:46
veya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
veya veya isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Taze Arıza

Alıntı:
fatsalı´isimli arızadan alıntı Mesajı göster
merhaba arkadaşlar
yazdıklarınızı okudum ve çok şaşırdım...
bir çok arkadaş internet ortamından faydalanarak kaynağı olmayan yazılar kaleme almışlar... bir çok arkadaş vakit gazetesinden dolayı çaktırmadan sizce islami kesim denilen bence islamın kurallarını uygulayan insanlara vurmuşlar...
şimdi meseleyi kısaca aktarmak gerekirse siz bi kesimin görüşüne katılmıyorsanız o kesimin gazetesinide okumazsınız...bu normaldir zaten...
çünkü güvenmezsiniz...birileride gazetecilik yapmayı düşünüpte gazetecilikten başka şeylerle uğraşıyorsa bence ne olursa olsun(basın özgürlüğü falan fasa fiso...bu ülkede kim özgür ki basın özgür olsun) cezalandırılmalıdır...ama sadece bir kesim değil...
vakit yapmışsa cazalandırılsın...
cumhuriyet yapmışsa cezalandırılsın...
yurtsever cephe yapmışsa cezalandırılsın...
radikal yapmışsa cezalandırılsın...

kusura bakmayın ama ben bu ülkede kimlerin gazetecilik adı altında neler yaptığına gözlerimle şahit oldum...sizlerde olmuşsunuzdur...onun için diyorum ki yalnızca vakite değil bütün suçlulara vurun...
Bir bırak ya. Bu kadar yazı yazmışsın ama şu sayfada varolan tüm suçlamalara cevap verememişsin.

Almanya'da dava açılmış ve bu açılan davada sahiplerinin adresileri sahte çıkmıştı.
Danıştay saldırısında aleni şekilde tetikçilik yaptılar ki Akit ikende aynısını A.Taner Kışlalı'ya yapmışlardı üstüne çarpı koyarak.
Ve dokunan olmadığı için hala kişileri manşetten taşıyıp kinlerini kusuyorlar.

Cumhuriyet Mitinglerinde tam da ezan sırası bağıran milleti için "dinsiz" deyip "namazı engellediler" diyecek kadar islamı kendi için kullanan ama islamla uzaktan yakından alakası olmayan piyon bir gazetedir Vakit.