Tekil Mesaj gösterimi
  #9 (permalink)  
Alt 13-12-2007, 14:49
maria - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
maria maria isimli Üye şimdilik offline konumundadır
...

Alıntı:
Lilith´isimli arızadan alıntı Mesajı göster
Özgüvenini yitirmek, kalçanı daha büyük, gözlerini daha halkalı görmek, acımak-acındırmak, Türkçesi dorukları sisten o dağdan, kaf dağından ve yani Zümrüd-ü Anka'ya ulaşamadan dibe sert bir dalış yapmak, şarkça şarkılarla hem de; en kirli müzikle doldurmaz mıyız kulaklarımızı aşıksak…

kesinllikle katılmıyorum, bilakis aşk gerçekse tam tersi bir etki yapacağı kanaatindeyim..
Alıntı:
maria´isimli arızadan alıntı Mesajı göster
Metni yazdığımda yirmi yaşımdaydım. Kabaca 18-35 yaş döneminin, çok yoğun ve hayli de değişken olabileceğine dair -ortalarında olduğumdan- bir bakışım var. Şimdi yukarıdaki gibi düşünmüyorum. Bazıları değişti. Bizzat da yaşam pratikleri ve -kimi- insanlar değiştirdi bakışımı.

...

Zenginleşmek; almak ve vermek, alırken keyif almak, verirken keyif almak. Buna aşk diyorum ben. Ve ben de artık "mutlu aşk yoktur" savına katılmıyorum. Aşkı çekilen acıyla paralellendirme beni kesmiyor artık, dudağımın kıyısıyla sırıtıyorum bu kıstasa. .
Okumadın değil mi son yazdığımı. Ama kızamıyorum ki, uzun yazıları okuyamıyor bazen insan. Bunu sitede dile getirip de, okuyamıyor arkadaşlar kısa kısa gidelim dediğimde de "tribüncülük"le itham ediliyorum neylersin Lilith. Oysa herkesin buradaki derdi "okunmak", çok okunmak değilse de okunmak ve diğerlerinin fikirlerini almak. Öyle olmasaydı kişisel bloklarımıza, günlüklerimize, evde deli gibi kendi kendimize yazar dururduk değil mi.

Ben de büyüdüm Lilith ve özellikle duygusal konularda insanın fikirleri tanıdığı insanlarca değişiyor, bu da çok doğal, statik değiliz ki, olmamalıyız da. Geç aşık olma kısmına katılmıyor, bunun pek de zamansal bir belirleyicisi yok gibi, ama hayatında hiç gerçek aşkı tadamayanlar için henüz otuz olmadan aşık olduğunu buram buram hissetmek bence müthiş bir zenginlik.

"Aşkla sevişmek"...Döneceğim, gün haddinden fazla yoğun.(