Tekil Mesaj gösterimi
  #25 (permalink)  
Alt 13-12-2007, 10:11
fenasi fenasi isimli Üye şimdilik offline konumundadır
.........

Blog Başlıkları: 1
Alıntı:
Fenasi birkaç forumdur sorunu öncelikle bir ortaya koyalım da diyor. Çözümü de konuşacağı vakit gelir umarım, beklemedeyim.
Alıntı:
maria´isimli arızadan alıntı Mesajı göster
Bu mevzuyu uyarmaktan yorulmaya başladım. Kimi genelde kimi de özel mesaj yoluyla nazikçe uyarıyorum ama sanıyorum genele yazmak şimdilik -tekrar etmemesi adına- daha mantıklı.

Üstler astlarına sen, astlar da üstlerine siz diye hitap ederler. Benim siz diye hitap ettiğim birinden de aynını bekliyorum, buna azami dikkat ediyorsam aynı özeni de hak etmişimdir diyorum; bu bir saygı ibaresi değil mesafe belirtisidir daha evvel de bahsettiğim gibi. Fikir alış-verişinde bulunmaya çabaladığım bu platformada da mesafenin gerekliliğine inananlardanım, samimiyetin değil.

Dikkat ettim ki herkese "sen" diyorsunuz, diğerleri beni bağlamaz, ama kendimden mesulum.

Kolaylıklar...
Sn. Maria, ellere verir talkını kendi yutar salkımı olmasın, kendinize sen diye hitap edilmesi istiyorsunuz ve bunu bir çok yerde bir çok defalar bir çok sn. üye'ye belirtiyorsunuz ama size ısrarla siz diyen ve bu şekilde cevap bekleyen birisine sen diyorsunuz çok ayıp. Benim düşüncem siz demenin yada sn demenin mesefeden ibaret olduğu yönündedir. İçeriğinde sayın sözcüğünün saygısını barındırarak elbette.

Çözümü konuşmak, aslında çözüm pratikte çözülüyor bence, burda herkes isteklerini belirtiyor pratikte su akıp yolunu buluyor, ben beklentilerimin büyük bir kısmına ulaştım. Geriye ise sanırım sizin gibi bir kaç sn. üye'nin daha üst seviyede ki beklentileri kalıyor, burda aslında bekleyen ben oluyorum sizlere destek vermek için. sn. su damlası ile beklentilerimizin farklı olması da gayet normal karşılanmalıdır. Ben şahsen yemin edip doğru vatandaş olma düsturunu anlamış değilim.

sn. Lilith, her yerin bir düsturu vardır. Geyik mevzularda yazacağınız bir yazının içeriği değil yazım şekli konuşuluyor burda, örneğin bir yerine bi yazmak gibi, aksi ise benim açımdan kendimi inkar etmek olur kanaatimce. Her sn. üyenin aynı üslup ve beğeniyle yazı yazmasını beklemek, üstelik bunu zeka gerektiren espiri düzeyinde beklemek sanırım yanlış olur.

saygılar.