12-12-2007, 00:22
|
 |
kızıl arıza Багэр
|
|
|
|
Alıntı:
sathanss´isimli arızadan alıntı
unuttuğun değişkenin kendisi değil değişken dostum! ademin ilk hali bence kısıtlı bir zaman ; geçmişe dönecek olursan tek hücreli saydamlarla bile aynı gruptasın ? yani evrim ilerleyişi bizleri sınıflaştırmakta ve doğal yaşamın gereği olarak ezen yaşar ! önceleri kardeş olabilir insan ama ego buna asla izin vermeyecektir! zaman herkesi savaşına katacaktır... savaş toplu yaşamın asla yok edemeyeceği yegane temel birimdir! savaşı kazanmak sana canını bağışlar ve hükmetmeyi!
|
işte bende buna dayanamıyorum biliyormusunuz...ben 33 yılı geride bırakmış ama bin yılarca insanlık birikimi ile ayakta durmaya çalışan biri olarak..hayatı...içindeki ve sızma olanlarıyla tanımaya,onlara anlam kazandırmaya çalışırken...hem de en yücesinden...yoksa bir hiç değilimdir o zaman herşey...kalkıpta biri bana..yaw arkadaş sen tek hücreli bi salaktan başka bişi değildin dün...bugünse iki ayaklı bi salaksın derse...dayanamam işte...katagorize etmeyin lütfen...edeceksenizde anlamı olan en azından değer yargılarına uygun,etik,akademik bir gruplandırmaya dahil olmak zorundayım...okumuş olduğum onca kitabın hatırına enazından...lütfen yaw...lütfen...dinlere karşı ister alerjiniz olsun isterse feodalizme karşı bir tepkimeniz...ister primitifliğe olan merakınız isterse bilinmeze olan hıncınız,ezikliğiniz...tepki vermek adına tepki vermek bir dışavurum değildir...içselliktir...ego bizden başkası değildir...en yalın haliyle...ama egonun hepte ego olarak kalması gerekeceği diye bişeyde yoktur...bir üst modelini geliştiriniz...ama adına narsist demeyiniz...sewgi dolu ego diyiniz....yada ne derseniz onu...ama amip,tek hücreli,sağdan,soldan,kafadan,kıçtan bacaklıydık demeyiniz...aksi takdirde bir dahada kitaba para vermek gelmez içimden...
Bazen diyorum atayım kendimi aşağıya....Bazen de diyorum niye atayım kendimi aşağıya!!
Кызыл Багэр
|