Alıntı:
MuRaTh´isimli arızadan alıntı
Neyin ispatını istiyorsunuz syn fenasi Neyin Bu din işidir inananan inanırinanmayan inanmaz bu gönl işidir bu kalp işidir bu sabahları soğukta abdest almaktır ada geceleri ağlamaktır .
Sizin ellerinizin arasına tanrıyı koysamda inanamassınız Çünkü benim tanrım benim inandığım şekildedir sizinkiyse sizin inandığınız şekilde .
hiç birşey bilinemez bilseydide aktarılamazdı. çünkü aktarırken kendimi tam ifade edemen kelimelere yüklediğim anlam farklıdır yada sizin anladığınız anlam farklıdır. Ben müslümanım, yad hristiyan yada ateistim hiç farketmez Fakat Ben birinin inaçlarıyla alay etmem birinin taptığı tanrıya gedik demem ye birinin uğruna öleceği peygamberine cinsel sapık demem . Bu inanç işidir Ki inanmasanız bile Saygı gösterin . Muhammedin yahudi cenazesinde ayağa kaltığı Oda bir insandı dediği gibi yada Fatihin Papazlara Ferman yazdırdığı gibi saygı gösterin .
|
Sn. Murath, ben bu forumda şeriatçıları bile yeri geldiğinde savunan birisi olarak ilk önce şunu söylemek isterim, eğer siz şeriata inanıyorsanız İslam adına yapılacak her türlü gayrı menfi yorum sizin inancınıza göre suç oluşturacaktır. Şeirata göre her türlü aksi düşünce küfürdür. Siz şer'i İslam'a inanıyorsanız yukarda belirttiğim şekilde düşüneceksiniz doğal olarak.
Bu şekilde düşünüyor olmanız sizin inancınızdır diyerek her türlü saygıyı gösteren insanlara illa sizin inancınızı zorla dayatıyor olmanız sizin probleminizdir. İnancınızın aynı zamanda dünyevi kurallar içeriyor olması yani şeriat kısmı nedeniyle karşı eleştirilere maruz kalmanızı bu şekilde değil ancak ve ancak müsbet bilimle anlatabilirsiniz. Yukarda tartışılan konu şer'i İslam inancına göre en büyük suç olabilir ki bu durum ancak Şeriat inancına sahip olanları bağlar. Zaten Turan Dursun'da sizin ve sn. xtrayme'nin belirttiği bir düşünceye paralel zihniyet tarafından öldürülmüştür. Susturmak için bu şekilde davranmanıza gerek yok, yada sn. xtrayme'nin yaptığı gibi tehdit etmeye gerek yok. Dediğim gibi iddia etmeyin buyrun ispat edin.
Ben hiç bir şey iddia etmedim siz iddia ederek benim gibi bilgi meraklısını heyecanlandırdınız. Siz Şeriata inanın ve burda herkes gibi söz söyleme hakkını kullanın. varsa karşı sözünüz kullanın, eğer inancınıza karşı bir hakaret varsa ispatlayın ve durumu düzelttirin, icraat yapın kısaca.