Alıntı:
fenasi´isimli arızadan alıntı
işte bende öyle sohbetlere karşıyım zaten, kaliteli geyik yapabilen yapsun bir şey demem asla, ama yukardaki sadece burayı pano olarak kullanmaktırki buda doğru bir şey değil.
sn. caneyy alınmasın. yukardda bahsettiğim üzere biraz dolaşmaya çıktım burası okul kantinine dönmüş. sitede chat muhabbeti yapmak yasak zaten. sonra belediye bana kızıyor
saygılar
halay başı
|
Alıntı:
fenasi´isimli arızadan alıntı
sn. üyeler, burası kadınlar hamamı değildir...
şimdiye kadar bunu size defalarca kırmadan belirtmeme rağmen ısrarla bu noktaya gelmesi için çaba harcar gibisiniz. Bir buçuk aydır bunu söylüyorum, günlerdir burdan herkese aynı şeyi söylüyorum. Chat ile geyik arasındaki farkı anlayamamış olmanız üzücü bir durum. Üzgünüm ama siz geyik değil chat yapıyorsunuz, geçen gün sn. yeni üyelere söylediğim gibi burası chat odası değildir.
saygılarımla.
|
Kaliteli geyik yapabilen yapsın bir şey demem asla, ama yukardaki sadece burayı pano olarak kullanmaktır ki buda doğru bir şey değil. Ben ne dediğimin bilincindeyim ilk defa hamam tabirini kullanmıyorum sizinde bildiğiniz üzere, nerdeyse iki aydır bu uyarımı yapıyorum. Bu güne kadar yazılanlar ve gelen tepkiler benim Kaliteli geyik sözümü doğrular niteliktedir. Son iki ay hariç tabii ki.
Chat ile geyik arasındaki farkı anlayamamış olmanız üzücü bir durum.
Cümlemize hayırlı olsun. Böylesi daha iyi bencede.