Tekil Mesaj gösterimi
  #29 (permalink)  
Alt 02-12-2007, 14:43
naftalin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
naftalin naftalin isimli Üye şimdilik offline konumundadır
teoride normalim

hımm. nesini kıskanacağım bunu bulabilsem. başkalarından mı kıskanacağım. zaten onu öyle olduğu için sevmyormuyum? cık arkadaşlar. kıskanmak sanırım bizlerin yontması gereken ama yontamadığı ilkel bir duygusu. ister dostum olsun ister sevgilim kıskanmak ilişkiyi tüketiyor. ne kadar zamanım var ki tüketebilecek. benleken başkasına mı ilgi gösteriyor yalnış insan o zaman herkes kendi yoluna, hel de bi de özellikle kıskandırmak için uğraşan tipler vardır onların yanına bile uğramam, bu kadar basit hesaplar üzerine kurulmamalı ilişkiler. bana yakın olmayan insanları kıskanmak, cık nesini kıskanacağım aynı kulvarda bile değiliz ki. kıskanmak bana birşey katmıyor aksine tüketiyor. karşımdakinden emin değilsem kıskanmak yerine başka düşünceler gelir aklıma. ama şunu da söyleyeyim: doğrusu kıskanmak mıdır bence hayır. ancak kıskanmadığın zaman da pek rağbet görmüyorsun nedense sevgini bir ölçütü olmuş kıskanmak. sadece biz yada sadece ben demediğin zaman da yürümüyor ilişki, alışkanlık işte. yine de öyle ya da böyle ben ksıkanmanın doğru omadığını düşünüyorum böyle yaşamaya da devam edeceğim.