Tekil Mesaj gösterimi
  #16 (permalink)  
Alt 01-12-2007, 23:59
yas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
yas yas isimli Üye şimdilik offline konumundadır
.....

Alıntı:
fenasi´isimli arızadan alıntı Mesajı göster
Sn. yas, İmam hatip okulları sadece devletin din işleri için imam yetiştirmek üzere kurulmuş bir okuldur. Dini öğrenmenin bir çok yolu vardır, kaldıki kuran kursları vardır en başta bu iş için. Günümüz istekleri doğrultusunda dinsel eğitim veren okulların olması gerçeğinin giderilmesi bir zorunluluktur bencede. Bu işler yaşanan bu rezillikleri haklı çıkarmaz kanaatimce.

Ben orda siyasi bir yöntemi sorguluyorum, eğer siz inancınız için örtünüyorsanız tepki almazsınız bu inancı siyasi bir eyleme dönüştürüyorsanız tepki alırsınız. Sizin siyasi görüşünüze karşıt görüşler çıkar ve sizin siyasi malzemelerinizi size karşı kullanırlar. Ben o çocuğun siyasi bir malzeme yapılmasına karşıyım, o çocuk hem orda yaşadıklarından dolayı hemde medyanın yüzünü göstermesinden dolayı çifte travma yaşamıştır ve medya yüzünden bu yaşadıkları devam edecektir. Dikkatli okunursa ben tam olarak bunu söylüyorum. Diyorum ki hem onu siyasi malzeme yapanlar hemde ona bu travmayı yaşatanlar suçludur.

Sıkıldım bundan okuduğunu anlayan yazsın buraya, sırf muhalif olmak için yazanlar ile her iki taraf adına savunmanlık yapanlar açsın bir konu orda tartışsınlar her şeyi. Ben burda bu çocuğu ve onun nezdinde diğer çocukları tartışırım sadece.

herkese kolay gelsin.

sn fenasi

Bende size yazdıklarınızı tekrar okumanızı tavsiye ederim , ben sizin sorduğunuz sorulara cevap verdim. Bu konuların burda tartışılmasını istemiyorduysanız sorularınızı başka bir başlık altında yazsaydınız. Bence kendinizle çelişiyorsunuz.

izm'ler idrakimize giydirilmiş deli gömlekleridir... (Cemil MERİÇ)