Alıntı:
fenasi´isimli arızadan alıntı
1- İslamiyette kadın imam varmıdır ki, o kız çocukları görevi imam yetiştirmek olan okullarda okutuluyor. Üstelik İslam dinine göre yasak olan kadın imam yetiştirmek günah değilmidir.
|
Hazır imamlık yönünde eğitilmiş onca kız çocuğu var , kadın imamlığın önünü açmak için çabalayalım. Bu daha iyi olmaz mı ? "Kızların ne işi var" demek gibi ,geniş bir islamcı kesimin eleştirdiğiniz kadın-erkek ayrımcı yönüne katkı sunmak yerine, gelin kadın imamlığın olabilirliğini savunalım .
Alıntı:
2- Türkiyenin bu kadar çok imam hatip lisesine ve imama ihtiyacı varmı?
|
Bu olaydan akla bu soru geliyorsa , bence şu soru da gelmeli : Türkiyenin bu kadar rütbeliye ihtiyacı var mı ?
Alıntı:
5- Bu olayı haber yapan ve bu küçük çocuğu alenen ifşa eden medya'nın reyting kaygısı ile geleceğimizi bu tip provakatif haberlerle karartmak istemesinin yargıya taşınmayacak olması vahim bir durum değilmidir?
|
Bu olayın size göre haber değeri olmayabilir . Hatta olsa da belki siz "Cumhuriyet değerleri" için bunun gözardı edilmesini istersiniz . Hatta yazdığınız gibi bu olayı ifşa eden basın "kışkırtıcı" olduğu için "Cumhuriyetin saygın savcıları" tarafından hakettiği cezayı almalıdırlar .
Oysaki ben bu görüşün karşısındayım .
Halkın güvenliğini , huzurunu koruması için , halk tarafından ücretlendirilenlerin, çıkıpta halkın değerlerini aşağılamaya hakkı yoktur. Bu saygısız tutumun devamında bir sonraki seçimlerde AKP % 70 oyla iktidara gelirse kimse şaşırmasın !
Alıntı:
6- Ben bu çocuk üzerinden yapılan siyasi tartışmaya taraf olmayarak doğru bir kararmı verdim acaba 
|
Eğer doğru bir karar vermemiş iseniz de üzülmenize gerek yok çünkü tarafınız apaçık belli Sayın Fenasi !
Saygılarımla...