Tekil Mesaj gösterimi
  #9 (permalink)  
Alt 01-12-2007, 17:27
Uzak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Uzak Uzak isimli Üye şimdilik offline konumundadır
über-arıza-mensch

Alıntı:
fenasi´isimli arızadan alıntı Mesajı göster

1- İslamiyette kadın imam varmıdır ki, o kız çocukları görevi imam yetiştirmek olan okullarda okutuluyor. Üstelik İslam dinine göre yasak olan kadın imam yetiştirmek günah değilmidir.
Hazır imamlık yönünde eğitilmiş onca kız çocuğu var , kadın imamlığın önünü açmak için çabalayalım. Bu daha iyi olmaz mı ? "Kızların ne işi var" demek gibi ,geniş bir islamcı kesimin eleştirdiğiniz kadın-erkek ayrımcı yönüne katkı sunmak yerine, gelin kadın imamlığın olabilirliğini savunalım .

Alıntı:
2- Türkiyenin bu kadar çok imam hatip lisesine ve imama ihtiyacı varmı?
Bu olaydan akla bu soru geliyorsa , bence şu soru da gelmeli : Türkiyenin bu kadar rütbeliye ihtiyacı var mı ?

Alıntı:
5- Bu olayı haber yapan ve bu küçük çocuğu alenen ifşa eden medya'nın reyting kaygısı ile geleceğimizi bu tip provakatif haberlerle karartmak istemesinin yargıya taşınmayacak olması vahim bir durum değilmidir?
Bu olayın size göre haber değeri olmayabilir . Hatta olsa da belki siz "Cumhuriyet değerleri" için bunun gözardı edilmesini istersiniz . Hatta yazdığınız gibi bu olayı ifşa eden basın "kışkırtıcı" olduğu için "Cumhuriyetin saygın savcıları" tarafından hakettiği cezayı almalıdırlar .

Oysaki ben bu görüşün karşısındayım .

Halkın güvenliğini , huzurunu koruması için , halk tarafından ücretlendirilenlerin, çıkıpta halkın değerlerini aşağılamaya hakkı yoktur. Bu saygısız tutumun devamında bir sonraki seçimlerde AKP % 70 oyla iktidara gelirse kimse şaşırmasın !

Alıntı:
6- Ben bu çocuk üzerinden yapılan siyasi tartışmaya taraf olmayarak doğru bir kararmı verdim acaba
Eğer doğru bir karar vermemiş iseniz de üzülmenize gerek yok çünkü tarafınız apaçık belli Sayın Fenasi !

Saygılarımla...