Tekil Mesaj gösterimi
  #17 (permalink)  
Alt 01-12-2007, 12:20
fenasi fenasi isimli Üye şimdilik offline konumundadır
.........

Blog Başlıkları: 1
Alıntı:
ESHQUIA´isimli arızadan alıntı Mesajı göster
Sondan geriye doğru gelirsek;
Ne yasağı ne kilitlemesi sn.fenasi bölümleri küçültmekten bahsediyoruz. Geyik Mevzularda 3 bölüm var aynı formatta ve hemen hemen aynı konuların açılacağı nitelikte.
Bkz.
1-Veni - Vidi - Bidi
2-Ver Coşkuyu Verrr
3-ukO netsreT

Siz beni intihal konusunda görmek istiyorsunuz, ben ise kendimi forumda bile bulamıyorum. Keşke vakit bulsam da her konuya yetişebilsem ancak işim gereği online görünsem de öncelikli görevlerimi(teknik sorunlar ve bu bölümlerde yanıt vermek) halledip vedalaşmak durumundayım forumla. Yani daha yapılacak o kadar çok iş var ki zor yetişiyorum ya da yetişemiyorum. Çoğunlukla da hayatımdan ödün vermek durumunda kalıyorum. Bir gün forum falan açarsanız anlarsınız efenim.

Atasözünüzle süslediğiniz katılımınıza da şöyle cevap vereyim efenim;
Lüzumsuz mesaj atmak için kendilerine hedef koyanlar var ve evet, bu onlar için sadece bir etken olurdu. Ne kadar konu açar, mesaj atarsam o kadar itibar görürüm düşüncesi ile hareket ediyorlar. Bakınız forumda şu kadar emeğim var, şu kadar mesaj atmışım, konu açmışım ama karşılığını alamadım. Ben dururken onu neden moderatör yaptınız diye imalarla gelenler de oluyor. Neyse konuyu dağıtmayayım.

Saygılar efenim
Akşamdan kalmış eşki.
Bizi aydınlattığınız ve bilinçlendirdiğiniz için teşekkür ederim sn. ESHQUIA, yalnız beddua eder gibi forum falan açarsınız demeniz konunun vehametini göstermeye yeter kanaatimce. Bu sitenin farkını anlamak için biraz daha zaman geçirip emek harcamaları gerekecek o sn. üyelerin kanaatimce. Bir sürü içi boş konu açılıyor zaten, birde bunların içini boş mesajlarla doldurmak gereksiz bir uğraş olsa gerek.

Saygılar bizden
Akşamdan kalmış fenasi (yaktın beni lucy )