Tekil Mesaj gösterimi
  #14 (permalink)  
Alt 01-12-2007, 00:30
fenasi fenasi isimli Üye şimdilik offline konumundadır
.........

Blog Başlıkları: 1
Alıntı:
ESHQUIA´isimli arızadan alıntı Mesajı göster
Öneriniz için teşekkür ederiz ama bu bahsettiğiniz özellik IPB ve SMF forumlarında bulunan bir özellik. Yine de vBulletin de olsa dahi kullanmak taraftarı olmazdım çünkü bu lüzumsuz mesajları arttıracak bir uygulama olurdu. Diğer forumlardan da bildiğim kadarı ile o listede isminin çıkması için saçma ve anlamsız mesajlar atanlar o kadar çok ki forumlar mesaj çöplüğüne dönüyor.
Şimdi bir atasözü vardır, ossuruklu göte kurufasülye bahane diye. Lüzumsuz mesaj atmak isteyen için illede bir hedef olması gerektiğine inanmamakla birlikte size katılıyorum sonuçta sn. ESHQUIA.

Alıntı:
Bana katıldığınıza inanamıyorum Sn.Lilith, şaşkınlık içerisindeyim. Emin misiniz, iyi okudunuz mu bir yanlış anlama falan olmasın
Sizin öneriniz için de teşekkür ederek konuya gireyim;
Kitap tanıtımı mevzu siz henüz sitemize teşrif etmemişken vardı ancak tıpkı film arşivinde olduğu gibi açılan konular kopyala yapıştır usulü seyirediyordu. Her ne kadar 3-5 kendini bilmez çıkıp doğru düzgün bir şeyler yapmaya çalışsa da malum insanımız ne kadar konu o kadar itibar mantığı ile koca ideefixe.com'u buraya kopyalama girişiminde bulununca biz de bölüme üzülerek veda ettik
Ne kadar yalın o kadar anlaşılır mantığı bence de doğrudur. Hatta bir defasında bu sitede ben isyan etmiştim bu konu çokluğuna ve mesaj kirliliğine. Sizi kopyalarım yapıştırırım olmadı intihal yaparım konusunda görmek üzere sn. ESHQUIA.

Alıntı:
Geyik mevzulardaki forumlardan birkaçını silmeyi ya da birleştirmeyi düşünüyoruz. O düzenlemeler esnasında sizin önerinizi de uygulamaya sokalım.

Sevgi bizden,
Ekşi görünümlü Sue Ellen
Bence ya hepsini silin yada hiç birini silmeyin. Silmeyecekseniz bölümü sadeleştirin daha iyi olur. Yasaklar yada silmeler veyahut kilitlemeler engel olamaz hiç bir düşüncenin eklenmesine.

saygılar
Lucy'nin hayranı fenasi