Tekil Mesaj gösterimi
  #1 (permalink)  
Alt 29-11-2007, 13:02
fenasi fenasi isimli Üye şimdilik offline konumundadır
.........

Blog Başlıkları: 1
Standart Savaşa Hayır

SAVAŞA HAYIR

Savaşa hayır diyorum, yeryüzünde ki tüm savaşların hemen sonlandırılması ve Dünya barışının sağlanmasını istiyorum. Savaşa harcanan kaynağın İnsan'lık için harcanmasını, yeryüzünde ki bu sefalet ve açlığın durdurulması için yeteceğini ve böylece barışa katkının maksimum düzeye çıkacağını düşünerek, tek kazananı silah tüccarları ile onların komisyoncuları olan bütün savaşların hemen bitirilmesini istiyorum.

Savaş karşıtları, Dünya genelinde örgütlü ve kitlesel bir siyasi güçtür artık. Klasik söylemlerin dışında ve barış için çalışan bu gönüllülerin oluşturduğu konfederasyonlar ve bu konfederasyonların oluşturduğu koalisyonlar savaşla mücadeleyi uluslararası düzeyde yürütmektedir. Bir çok uluslararası toplantı ve eylem ile yeterli siyasi baskıyı oluşturmuştur. Süper güç ABD'nin saldırgan savaş yanlısı işgallerini yavaşlatan bu eylemler genişleyerek devam etmektedir. ABD dahil dünyanın her yerinde eylemlerini ve etkinliğini artıran bu yeni siyasi gücü artık tüm ülkeler kendi iç siyasetlerinde tanıma yoluna gitmektedir.