|
çantamda ' ırkçılığa ve milliyetçiliğe dur de' rozeti taşımaktayım.bundan bi kaç gün önce arkadaşlarımla buluşmak üzre otobüse bindim ve kentkartımla bir öğrenci bastım( akbil gibi bişi) tek boş yer vardı ,orta yaşlı bir adamın yanına oturdum...oturduğum an bni incalamaye başladı ve çantamdaki rozete takıldı...durup dururke rozeti gösterip ' bu ne ' dedi.bnde sizce gayet açık değil mi dedi...ardından adam bni pkklı olmakla suçlayımaya başaldı....hatta bi ara çantamda bomba olduğunu bile idda etti..otobüs şöförü öğrenci kimliğimi istedi yok dedim ve bir def daha bastım...tek başıma avazım çıktığınca güldüm olanlara;brz alkollüydüm ve bikaç küfür edip;bangır bangır müzik dinlemeye ve bikaç fanzin okumaya başlayıp ardındanda müziğe tempo tutmaya başlayınca ,adam indi...ve yol boyunca otobüs tıkabasa dolu olmasıan rağmen yanıma hiç kimse turmadı..............ne diyebilirim ki nu olaydan sonra kısa etek nedeniyle karakolda geçen dakikalara...........

Sizi tanımıyorum! Sizin yasalarınızı, nizamınızı, kuvvete dayanan yetkinizi tanımıyorum! Bu yüzden asın beni!
Louis Lingg
|