|
soruları çok basit algılamışsın .. yazdığın herşey de çelişki dolu zaten.. sorduğum sorları yapması önemli diil .. önemli olan aradaki paradoxları anlaman .. ama zaten bunları ne yapsın diye geçiştirmissin .. soruları iyi oku çünki bunlar iyi bi siteden alınmış sorular.. ve varlığını doğrudan mantık ile çelişili sayabileceğimiz yegane sorular.. bütün sorulara tanrının gücü herşeye yeter deseydinde işin içinden çıkardın soruları tekrar düşün sberk ..
tanrıyı insan gibi hayal edemeyiz demişsin .. peki siz ne dersiniz tanrı herşeyi görür.. görmek kime ait insana.. duyar bulunur anlar yaratır söyler yakar affeder acımaz.. yani her dediğiniz zaten insani özeliktir.. zaten sonunda ''ol'' demişsin .. tanrının sözcük söleme gibi bi zorunluluğu mu var.. bide 6 günde yaratıyo 7 . gün dinleniyo ya neyse.. tanrı insan değilse bana dvlet yda insan örneğinden açıklama... bazı soruları benden örnek vermişsin çünki böyle bieşy olamaz ..
ayrıca ben sana soruları evet hayır demen için diil düşünmen için verdim.. bu soruları ben dahi bi kaç gün düşünürsem tam olarak neyi anlatmak istediğini anlarım..
bu soruların hepsinde çelişkler yatıyo .. ve ben tanrının gücü herşeye yeter dersem işin içinde çıkarım.. yani mantıkla örtüşmüyo üzgünüm sberk
tabii bunları ben dedim diye benimkiler doğru olacak diye bi kurralda yok .. sadece sorulardaki çelişkleri önyargısız ve at gözlükleri olmadan görmeye çalışın
|