Üstadla Konuşmalar- House Of Duarden
Bu yazılar deliler koğuşunda yapılan ara konuşmalardır. Üstadla konuşan deli olarak başladı yazılmaya aralık 2005-ocak 2006 da yapılmış bir tür iç konuşmadır. Karakter isimlerinde Bülent Akyürek'in Ve Tanrı Ağladı , Cinnetim Cennetimdir romanlarına atıf ve göndermeler vardır.Üstadın içtiğimiz çaylar hatırına buna gücenmemesinide dileriz... Yazılar aslında silinip gidecekti buna engel olan kişiye ayrıca teşekkür ediyorum burdan ve konuşmayı yaptığımız anı paylaştığimiz kişilerede.
Saygılarımla..
Üstadla Konuşmalar Vol.1
Karıncalar kayıp, çekirge gelmez, bide ressam abi vardı illa bu resme kırmızı lazım deyip, boya bitince bileğinden almıştı kırmızıyı; üstad illa kırmızımı lazımdı be o resme bide kaktüs çicegini çebime koymuştum sıkıldım veremedim cekirgeye demişti üstad, sonra cekirge arkasını dönünce yutmuştu onu.!
Bak ne geldi üstad akıma hani senin 5 kitabını alıp 3 günde bitirip senle sohbetler yaptıgımız cayyevi vardı ya, ogün arkadaşlar senin paranı veremedikleri için ikimizede kapıyı açmamış sonra senle bir kahveye oturup çay simit yemiştik, ne oldu o zaman senin yanında oturan çocuga; kaybettim ben onu ,belki oda kendi resmi için kırmızı arıyordur ne dersin yok mu onda o cesaret haklısın belki üstad kim bilebilir ki ?!!!
yukardan bakınca ne çok şey var demi üstad; bak sen olmasan bile yukardan bakınca görüyorum ben seni, o çocugu, cocugun çekirgesini ne olduda kaybetti üstad? ha ne dedin! o baştan mı kaybetmişti; dogrudur üstad bak bunu görememiştim dermişim ?!!!
House Of Duarden
|