Tekil Mesaj gösterimi
  #1 (permalink)  
Alt 23-11-2007, 18:45
Janice - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Janice Janice isimli Üye şimdilik offline konumundadır
sui generis

Standart en aptal tecavüzcü

Antalya Lara?da bir giyim mağazasına girip kabinde saklanan 30 yaşındaki Ahmet B. herkes gidene kadar kabinde saklandı. Gece hırsızlık için dışarı çıktığındaysa ?O? nu gördü ve orada ne için bulunduğunu unutup şeytana uydu. Sabah mağaza görevlileri onu vitrin mankeniyle sarmaş dolaş uyurken buldu. Ahmet B. melekler gibi uyumuştu ama arkadaşlarının gözünün önünde ırzına geçtiği manken ağır hasar görmüştü. Yapılan incelemeler sonucu mağdurenin üstünde sperm kalıntıları saptandı. Bu kadar mı? Hayır, gözü dönen Ahmet B. mankenin göğüs uçlarını, çenesini ve dudağını dişlemiş hatta koparmıştı. Ama yaptığı en büyük hata seks sonrası arkasını dönüp uyumak olmuştu. Olayın kahramanlarına ne mi oldu?

Ahmet B.: O geceye dair hiçbir şey hatırlamadığını söyledi. İşyerine izinsiz girmek ve mala zarar vermekten mahkemeye sevk edildi. Bir YTL kefaletle serbest bırakıldı. Olaydan sonra eşi onu terk etti, o da evine bir daha hiç uğramadı.

Vitrin mankeni: İncelemelerin ardından mağazaya teslim edildi. İyice temizlendikten sonra vitrindeki yerini aldı. Yaralarını sarmaya çalışıyor.

Mağaza sahibi: Ahmet B. hakkında davacı olmadığını söyledi ve sözlerine şöyle devam etti: ?İlk kez böyle bir olayla karşılaşıyorum. Ne diyeceğimi bilmiyorum. Bu olayı unutmak istiyorum.?

(5 Ocak 2006)