Tekil Mesaj gösterimi
  #1 (permalink)  
Alt 16-11-2007, 15:42
Lilith - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Lilith Lilith isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Gözüm apla...

Standart yaşamdan anlar, torbalar, laflar

sabittir hep aynı kuaföre gidilir
hele birde bir kez saçımızı süper kesmişse değme gitsin

adam 10 kez saçımızı iyi yaparsa her daim kuaförümüzdür ama bir kez hata yapmaya görsün fukara
anında işi biter..başka kuaför aranır..bulabilene aşk olsun

diyelim ki bulduk
Kapıdan adımını atar atmaz tüm kuaför sakinleri (müşterilerde dahil olmak üzere)
uzaydan hızla dünyay fırlatılmış biçimsiz yaratık gibi bakmaya başlar sana .
en nihayet biri adamdan sayarda ne istediğiniz sorulur..işte hep o vakit bir kilo portakal diyesim gelir benim nedense..
yeni kuaförün yanına yaklaşır
ilk hamlede saçına yapışır
sanki domates seçiyor mübarek,yüzünde beliren ifadeden anlamaya çalışırsınız neler olduğunu

--eee ölecek mi acaba????

buraya kadar herşey normaldir.fakat ilerleyen zamanlarda aslında ciddi ciddi tacize uğradığınız farkedersiniz.
adam kuaför ensene dokunur alnına dokunur
işi itibariyle vücudu herdaim sandalyeden arta kalan yerlerinizle yektir..
oda ne sağ kolunuza değen şeyin anahtarlık olduğunu düşünmeye başlarsınız ( yooo dostum yooo)
"belki kot pantolon giyseydi böylesine özel dakikalar geçirmezdim kuaförümle" diye düşünürsünüz.
fakat, kocasını tatmin etmekteki başarısızlığı, sizin kabusunuza neden olan kuaförün karısı(ki parmağından yüzükten anlarız bunu), kumaş pantolon ütülemek konusunda bir o kadar başarılıdır.
junior kuaför ile aranızda kumaş pantolon kalınlığında bir sınır vardır ve donunu giymediğini düşündüğünüz bu terbiyesiz kuaförün uzvu (böyle diyelim daha edepli) kolunuzda serbest dolaşım (roaming) yapmaktadır..
kabus dolu dakikalar geçmek bilmez. saçınızın uzaması bile bu kadar uzun sürmemiş gibi gelir.
ama sonunda biter (her güzel şeyin bir sonu vardır? hö?..) birer sigara yakarsınız.
o mutlu siz mutlu. bi de (afedersiniz) pezevenge bahşiş bırakırsınız...

e can sıkıntısı neler yaptırıyor adama...

ilerleyen günlerde,
daha değişik konulara değineceğim inşalllahhhh..

dip not:erkek olsam kesin kuaför olurdum

aaaaa konuyu aç dedim
giriş yap sevgili arıza dedi
eyvah gitti yazılar dedim
ama sağolsun geri tuşu...
birde edit tabii

Ağzımda Bal Gibi Tatlı Bir Türkü.
Bir İner Bir Çıkarım Bu Yokuşu

Konu Lilith tarafından (16-11-2007 Saat 16:03 ) değiştirilmiştir.. Sebep: bazı kısımlarını beğenmedim değiştirdim ne var..yazı benim değil mi..yarın gelir yine değiştiririmm:DD