|
Evet ama bazı hususlarda kısıtlama olduğunu düşünüyorum
Evet, diyerek başlamış seçenek..Tam da bana göre.
Evet özgür bir platform.
Ama kısıtlamalar var.
Anarsiszm ideolojisini benimseyen insanlar veya sosyalistler veya komünistler fikirlerini ifade ederken 1-0 önde başlıyor.
Aşırılıklarına biraz daha müsamaha gösteriliyor sanki.
Benim uzaktan gördüğüm bu.
Tabi , liberalistler,kökten dinciler,aşırı milliyetçiler ; fikirlerini ifade ederken üstte belirttiğim güruha göre daha az sakin oluyorlar anlamı da çıkar bu dediğimden.
Her halukarda , site kurucusunu şahsen tanıyan bir zat olarak, fazla da kısıtlama olduğunu söyleyemem..
Fikirlerini güzel ifade eden insanlara açık bir platform burası..
Sadece gereksiz inat, gereksizce "benim dediğim doğru,kesinlikle doğru" dayatmasına pek hoşgörü yok anarsist.org'da.
Bu hoşgörü çoğu sitede vardır..Herkes görüşlerinin doğru olduğunu düşünür ve buna engel olmayan yönetim neticesinde 250 sayfa konuşur bir konu hakkında.
250 sayfa sonunda şu olur :
Fikirlerinin doğru olduğunu savunan tüm insanlar banlanır ve yeni gelen fikirlerinin doğruluğunu savunan insanlara , 250 sayfa daha tartışmak için yer açılır.
Burada yönetim, başta engelliyor bunu..
"Bi durun la" mealindeki müdahaleler yapıyor.
ek olarak , güncel mevzular bölümünde bir arkadaşımız beni 3. dereceden pasif eşcinsellikle suçladı,bunlada ilgilenmemişsiniz.allahınızdan bulun.
''bir adım daha atsam çıkıcaktım. sadece insanlıktan değil, bütün dünyadan. insanın kendi imkanlarıyla bir uzay mekiği inşa etmesi böyle oluyor işte. önce deneme mahiyetinde fırlatılan maymunlar gibi birkaç duygu bindiriliyor mekiğe. sonra da bütün beden, bütün beyin hazırlanıyor, dünyanın dışına yollanmaya. tek amaç, ay'a benzeyen bir uydu olmak.
dünya güzel ama çok uzaktan diyebilmek...''
kinyas ve kayra
|