|
bn tüm otoritelere karşıyım. anarşism bireyin kendine saygısının ve bağımsızlığının ,otorite tarafınndan yaratılan tüm kısıtlamalardan ve saldırılardan kurtarılmasını önerir.
insan ancak özgürken ,tüm benliğini büyütebilir,geliştirebilir.
anacak özgürken ,düşünmeyi ve eylemeyi öğrenir ve kendinin en iyisini ortaya koyabilir.
insan acak özgürken,insanları birbirine kenetleyen ve aslında normal toplumsal bir hayatın gerçek temmelleri olan toplumsal bağların gerçek gücünün farkına varır...
ve sevgili kerdeşim bnm şiddete,devlete,silahlanmaya,yobazlaşmayaezilmeye ,ırkçılığa,her türlü ayrıma karşıyım,her türlü otoriteye ve baskıya karşıyım...
bencilikle itham etmen bni pek etkilemedi..
bn saygı ve sevginin tek kural olduğu bir yer düşlüyorum bu bnm hayattaki nedenim.eger sen sadece bir topra parçası üzerinde ki tek birırkı sığdırabiliyorsan kalbine,kaedeşlerin birbirini öldürmesinden rahatsı değilsen ,ezilmeye baskılara karşı değilsen,emir almayı ve vermeyi seviyorsan bu senn nedeninbir şey diymem..
ve ben genel anlamda türkiyeyi baz alarak konuşmuyorum ..

Sizi tanımıyorum! Sizin yasalarınızı, nizamınızı, kuvvete dayanan yetkinizi tanımıyorum! Bu yüzden asın beni!
Louis Lingg
|