Tekil Mesaj gösterimi
  #52 (permalink)  
Alt 10-11-2007, 20:45
delimavixxx delimavixxx isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Taze Arıza

Bakın ben bir fizik öğrencisiyim ve bilim dediğiniz kavramla iç içeyim her daim.Sizin bilim dediğiniz fizik ,kimya, ve biyolojiden başka birşey değil bence. sizin bilim dediğiniz elle tutulur gözle görülür teorileri olan bir kavram sadece. Metafizikte bir bilimdir fakat çoğu sonuç elle tutulur veriler vermemektedir. şimdi manyetik alanları düşünelim. mesela asmara arkadaşımızn böyle bi durumdan haberi yog ama biz onu buna inandırmaya çalışalım muhakkak bu durumu ona aktarırken epey zorlanacağız ama cisimlerin manyetik alana göre hareket ettiğni gördüğünde direk inanacaktır tamam bu bir bilimsel kanıt olarak kullanılabilir bide şu durum var beyin gücünü kullanarak cisimleri hareket ettiren insanların yaptıklarını kanıtlamak bilimsel olarak imkansızdır ama bu olmaktadır her şeyi bilim ile kanıtlayamazsınız arkadaşlar einstein in izafiyet teorisini herkes anlayamayabilir mesela anlamayanlar için böyle bişi yoktur ama anlayanlar buna inanırlar Allah'ın varlığıda buna benzer içinizden kaç kişi geçmişe yolculuk yapmanın mümkün olduğuna inanır? ben buna inanıyorum mesela. einstein ömrünün son zamanlarında bunun için çalışmaktaydı eğer ömrü yetseydi belkide geçmişe yolculuk yapabilrdi. reenkarnasyona inananlarda vardır muhakkak aramızda bununda asla bilimsel kanıtı olamaz