Alıntı:
sangre´isimli arızadan alıntı
sayın delimavix , o zaman ki insanların neyi vardı da yazamazlar diyosunuz.. yani evrimini gerçekleştiremedikleri için mi yoksa belli bi bilgi birikimine sahip olamadıkları için mi..
m.ö. 4. yüzyılda demokritos varlığın anamaddesinin atomlardan oluştuğunu söylemiştir.. ve bilimin önünü açan en büyük gelişmelerden biridir bu.. arada kaç sene var bi düşünün.. biz böyle insanlardan bahsediyoruz.. ayrıca insanları hafife almamanızı öneririm.. çünki şu anda ki kusursuz dünya düzeninin sahibi insanoğludur.. ayrıca kurandan ayet basmak hiç birşekilde bilimsel bir ispat değildir.. bunlar dogmadır ve ''kitapta böyle yazıyomuş şaştım kaldım vallahi'' gibi bir söylem asla bir ispat değildir.. biz buraya kuranda ki çelişkileri yazsak roman olur.. bizim konumuz hiç bir şekilde kuran diil tanrıdır...
|
Kuran Allah'ın gönderdiği ve Hz.Muhammed tarafından kaleme alınan bir kitaptır bahsettiklerim ilk yaptığım alıntıda yanlış hatırlamıyosam 2. sayfada olmalı bunlar o zaman ki insanlar tarafından nasıl bilinilebilir demek istedim asla bi insanı hafife alamam misal yüzyıllar önce mayaların yaptığı takvim günümüze en yakın takwimdi ve en gelişmiş ülkelerin bile bu kadar yakın değildi takvimlere