08-11-2007, 18:23
|
 |
solus et moriturus
|
|
|
|
Efendim iyi akşamlar herkese birkaç gündür telokomun hatalar zinciri nedeniyle burda olamadık, gerçi tüm hayatımızda burası değildir efendim sadece sözlerle yada yazılarla yaşamanın insanı ne kadar eskik bıraktığını biliriz ( gerçi bu son söylemin konusu değil burası..)
Ebruli herzamanki inceliğiyle tüm suçlamaları üzerine almış ki , saplantlarıyla yaşamaya başlayan insanlara hedef sağlamaktan öteye gitmez. Ama inceliği için teşekkür ederim yinede.
Sn üyenin herhangi bir nickiyle seslenmek istemiyorum. Ama kural güncellemesi ve diğer üyelerin mesajlarına haksızlık yapılmaması için slme opsiyonlarını kapattık. sn. üye bir önceki üyeliğinde hakaret ederken silin bunuda dediğini unutuyor o yüzden o nicke ait tüm mesajlarda tarafımdan silindi.
Mepisto kendisine incelik gösterip bu üyenin talebini üstelikte yeni nickini bize bildirmeyerk iletti silinmemesine karar verdik ,alınan karar ortak karardır. Hatta ben bu üyenin kimliğini bilmemiz en azından saplantılı şekildeki mesajları takibi yönünden avantaj olacağından istedim ama Mepisto ismide vermedi.
Ceza alan üyenin yeni üyeliği tespit edilirse, o üyeliğinde silineceği forum sözleşmesinde yazılıyor.
Şimdi efedim Büyük İskendere ne istersin deyince kendisine diyor ki Diogenes, " Gölge etme başka ihsan istemez .."
Saygılarımla.
House of Duarden
Alıntı:
|
"Bir derin kuyuya benzer yalnız. Taş atmak kolaydır içine: ama bu taş dibe inecek olursa, deyin bana, kim çıkarabilir? Yalnızı incitmekten sakının! Ama incitecek olursanız, eh, artık öldürün de!" F.Nietzsche
|
|