08-11-2007, 15:19
|
 |
Yitikmavi
|
|
|
|
Haklısınız...
Aslında ben o kadar da dedim çocuklara... Yapmayın, ne kadar iyi davranırsanız, ne kadar toleranslı olursanız olun kimseye yaranılmaz... Tepenize çıkarlar, tabiri caizse hem sizlere, hem mekana sıçıp sıvarlar... Sakalım yok ki dinlemiyorlar beni Otonom bir sistem... Neymiş efendim o... Şekil A da görülüyor buyrun... Buyrunuz efendim insanlığı, otonomluğu Beni tanıyanlar bilirler... Bana kalsa ooo nefes alamazsınız burda
Ahh işte diyorumm... Yine de arkadaşlarımın düşlemleri çok güzel... İnsanca efendim pek bi insanca deyip, her türlü düşünceyi barındırmak, saygı duymak, kardeşce ve huzurlu şekilde yaşamak... Sabırlarını gıpta ediyorum... İnşallah birgün düşlemleri gerçekleşir... Ben malesef buna inanmamakla birlikte, artık tahammülüm de yok...
Efendim şimdi o öyle demişti, bu böyle demiştiyle gibisinden boş laflarla uğraşmayacak kadar büyüdük sanırım... İnsanoğlunun paradigmaları ne kadar güçlü deme... Herkes görünene ve görüntüye göre yorum yapar... Hiç laf söylenmeyecek insanlara laf söylüyorsunuz ya ben ne diyeyim size... Ne Duarden (birebir de kendisini tanıma şansım oldu), ne ESHQUIA karıncayı bile incitmekten korkarlar... Başlarını ne geliyorsa sırf iyi niyetlerinden geliyor...
Lafın kısası ben sildirmedim efendim mesajları... Çocuk oyuncağına çevirdiniz... Üstelik bu nasıl zihniyettir... Hadi bizlere ve siteye saygınız yok, arkadaşlarınıza da mı yok... Mesajlarınızın altında arkadaşlarınızın yorumu var...
Madem öyle her ortama lap diye giripte dalmayın... izleyin önce ondan sonra yazacaksanız yazın...
Burdan herkese duyurulur... Aşağılık olan benim... Ben sildirmedim... Silinmeyecekte... İşine gelen yazsın, işine gelmeyen yazmasın... Kişisel site değil burası...
Özel sorunlarınızı da bundan sonra lütfen gidin dışarda nerde yapıyorsanız yapın, bizlere yansıtmayınız...
inanın bizler de pek hoşnut değiliz... İstediğimiz sadece birazcık saygı, huzur, kardeşce bi ortam yaratıp, kendi çapımızda eğlenmek, fikir alışverişinde bulunmak... Ama buna izin vermeyeceksiniz anlaşılan
Umarım başka bir nickle bir şeyleri ispatlamak için gelmezsiniz...
Konu Ebruli tarafından (08-11-2007 Saat 15:40 ) değiştirilmiştir..
|