sn

ossbile bir kez daha tarafınızca ciddi olarak eğlendirildim..teşekkürler.
fakat sevdimsenibirkere (başkasını sevememmm deli diyorlar bana.....)
siz olduğunu bilmiyordum..ne ayıp bir kaç üyelikle siteye girmenin anlamını çözemedim ben..
yanlış anlamayınız çok sevgili site sakinleri..
yönetimi korumuyorum bilakis kahvede sıkça çekiştiriyorum kendilerini

(tamam sustum sn:esquıa aaa ama hiç konuşturmuyorsunuz ya)..
ama şu tutum bana komik geliyor..
böyle bir sitede yazılarım bulunmasın, çünkü iğrenç bir yer..
o zaman neden zamanın behrinde bu iğrençliğe dahil oldunuz demek istiyorum, ayrıca iğrenç olduğuna nasıl kanaat getirdiniz merak konusu çapımca..
ahahaha bir kere din öğretmenimiz bizim sınıf için pavyon gibi demişti..bilemezdi ki benim gibi birinin bu tür fırsatları kaçırmayacağını..neler ettim garibe..neyse arada anlatayım dedim gerginlik gitsin yerine şenlik gelsin manasında...
ha ne diyordum..
özetle..
burası bir forum sitesi.yazılır çizilir ( ayy çizilemeyebilir bak neyse) konuşulur tartışılır sevişilir ( yok buda olmaz neyse) kah öğrenilir kah öğretilir..ama netice de sanal bir ortamdır..bu site belki yarın hiç olmayacak..elemanın tepesi atacak kapıya kilit vurup gidecek..neyin kavgasını güdüyorsunuz anlayabilmiş değilim..bence hazımsızlıklarınızı böyle çözmeye çalışmayın..zira kendinize zarar verirsiniz..
ayıp birşey..
gidiyorum..sn possible buraya mutlaka yazacaktır çünkü eminim ki misafir sanatçı olarak izliyor siteyi..yazdığında bana haber verin..flaşlı olsun ....