Aşağılık olan banlasın diye
Sizin sitenizi bir süre dışarıdan seyrettim. Tiksindim; yine yönetiminizi, yönetim olarak neler yaptığınızı gördüm. Daha önceki üyeliğimden sevdimsenibirkere adlı üyeliğimde, üyeliğimin sona ermesini istemiştim, ama iletilerim silinsin istememiştim. Saygı değer yöneticilerinizden Duarden şöyle yazmış: "sevdimsenibirkere'nin üyeliği iptal edilmiş" ve burasını dinleyin "kendi isteği ile iletileri de silinecektir" Böyle bir isteğim olmamıştı.
Daha sonra böyle bir isteği deneyeyim, dedim. Bu üyeliği aldım ve yönetiminizden (galiba sn. mephisto'ydu) eski üyeliklerimle yazdığım yazıların silinmesini istedim (istedim, çünkü burası bir tür mariaorg gibi iğrenç bir yerdi, burada yazılarımı görmek istemiyordum) Bana sn. mephisto söz vermişti, yazılarımın silineceğini söylemişti, eski üyeliklerimdeki yazılarımın silineceğine söz vermişti. Ve size yakışan bir oportunistlikle bu da yapılmadı.
Şimdi banlanmam için küfür mü etmem gerekiyor, bilmiyorum. Ama biraz olsun erdem (eğer tümüyle maria ya da duarden olmamışsanız yani) varsa sizde, eski üyelikleriminde şimdiki üyeliğiminde üzerinde çift çizgi yer alması ve banlanmış olmam gerekir.
Not: Ben Lynx'in size yaptığını yapamam. Ama onun bunu yapma nedeni her ne olursa olsun, çok daha fazlasını hakettiğinizden eminim
Nefret ve tiksintiyle,
Eski üye possible outside
|