İlk kez kırathaneye yazıyorum . Ama tam da anarşist kırathaneliğim şuanda . Şarap geç tesir etti . Bir olay anlatmak istiyorum . Dün yaşandı .
Okuldan çıkıp garaja yürüdüm . Vardığımda arabamın kalkmasına 20 dk. vardı . Bankların her biri dolu . Sadece birinde bir kişi geniş geniş oturuyor. Gidip iliştim bankın bir köşesine. Atıp bacakları üst üste , başladım kitap okumaya. Aradan 7-8 dk. sonra bir ses : "Roman mı okuyorsunuz ?" Sesin geldiği yöne doğru kafamı çevirdim . Bal rengi iri gözler , beyaz parlak bir ten, siyah dökümlü saçlar ... Bir sevimlilik abidesi merak ile bana bakıyor ! Bir kaç saniye baktım . Sonra roman mı değil mi hatırlamak için kitabıma bakıp cevapladım : "hayır değil. bir inceleme " Sohpete başladık . Türk dili ve edebiyatı öğrencisiymiş . Filanca yerde oturuyomuş vs. vs.. Sonra ayağa kalktı ve "Görüşmek üzere" dedi .( ki pek olası değil ) El sallayıp arabasına bindi . Onu izledim. Arabasının kalkışını ve yavaş yavaş uzaklaşını . Ardından başımı sola çevirdim bir de ne göreyim. Benim arabanın yerinde yeller esiyor. Bir saat daha bekleyip öbür arabaya bindim !