|
Sevgili Maria ,
Evet bu sitenin güzelliği tam da bu ! Sıcağı sıcağına yazmak ... Zaten hazırlana planlaya yazılacaksa , bu siteye değil beyaz kağıda yazmalı ki tez , hadi en azından makale olsun .
Vampir gibi oldum sabahı bulmadan uyuyamıyorum. Bugün ehliyet sınavım var diye 03:00 gibi yattım. Dön sağa dön sola kıvranıp durdum. O derece uyumak için işkence yaptım ki sanırım hâlâ da ayılamadım açıkçası . Sınavım iyi geçti ama başım çatlıyor. Sabah erken kalk , hazırlan , bir de yol çek . Sınav bitti mi ee hadi bir de kafayı çek . Oh ne güzel .
Eve döndüm ve yatmadan evvel siteye bakayım dedim. " Eh Maria bu ! " beni yanıltmadınız . Çatışmaya özel ilginiz farkında olmasam bu kadar katkı beklemezdim. Birazdan gidip uyumaya çalışacağım. Yazdıklarınıza değinsem mi değinmesem mi kararsızım. Malzemeleri ve çelişkileri hızlı tüketmekte istemiyorum doğrusu.
Şunu da not etmeli : " Düşüncelerim yani inançlarım " dediysem; din kadar kısıtlayıcılık ve despotluk potansiyelinde pozitivizm ve onun kökü usçuluğu gördüğümü söylediysem, bu demek değildir ki siz "inançsız"sınız ben "mümin". Dinim ateizm, siyasetim apolitiklik... İroni mi ironi !
Ayrılışıma gelince... Son mesajım ile ondan önceki yazıya yaklaşımım aynı yazı değildi. Zamanlama farkı vardı ama alt alta olduğu için bir de baktım otomatik olarak birleşmiş. Sanki "görkemli yanlış anlama" demişim , sonra da "hadi bana eyvallah" demişim gibi olmuş. Ama yapmak istediğim bu değildi.
Eskisi kadar sık yazacağımı sanmıyorum ama tekrardan treni devirmezsek sadık bir yazar olacağım gözüküyor .
Kalın sağlıcakla .
|