ve manyak cevap verir (tanrım eğer varsan bu bir yakarış tı işte:) )
Sevgili herkim olduğunuzla daha az ilgelenen ben az bilgilendirdiğinizi düşünerek ufak bir açıklama yapacağım.
Bir nickinizin banlanmasını bir daha burda yazmak istemediğinizi belirtiniz. Kabul etmedik ama üçüncü ısrarala bütün pmler duruyor bu konuyla ilgili, nickiniz banlandı.
İki aynı gece bu nicki aldınız, yazmak istememekle ilgili başka konularada yazdım bunu kontrol edecek kadar seviyeli üyelerimiz olduğunu,üyelik banlanması değil bireyin kontrollü olması daha anlamlı olduğuyla ilgili.
Ve nedense garip bir dil kullanarak ve saplantılı şekilde mesajlar yazdınız gayet basit sekilde önce forum içi mesajla daha sonra pmle eski nickinizin saygınlığı ki (nick sağlamaz saygınlığı bunuda belirtelim) nedeniyle, gayet uslublu bir pm aldımsizden.
Şimdi burası bir platformdur kişisel saplantılar hariç her türlü paylaşım yapabileceğiniz.
Forum üzerindende son cevabımdır bu veya benzer nicklere....
House of Duarden
Alıntı:
|
"Bir derin kuyuya benzer yalnız. Taş atmak kolaydır içine: ama bu taş dibe inecek olursa, deyin bana, kim çıkarabilir? Yalnızı incitmekten sakının! Ama incitecek olursanız, eh, artık öldürün de!" F.Nietzsche
|
|