Tekil Mesaj gösterimi
  #5 (permalink)  
Alt 27-10-2007, 01:06
sevdimsenibirkere
Guest

Alıntı:
SaFinAzZ´isimli arızadan alıntı Mesajı göster
sn. sevdimsenibirkere.yooook ne sakıncası olsunn .seviyorum o kitabıı .o kitabın on bölümden oluşan bir özeti var birde gerçeği var. okumuş biri olarak çok ta hoşuma gitti burda yer alması.üniversitede vizemin %25 i bu kitaptan çıkmıştı. ama arkadaşım ne bu şiiddet bu celal. çok ön yargılısın.neden sadece olumsuz yönden algıladınki yazımı. anlamadım.. biraz pozitif olmayı dene bence iyi gelir.
hayır sn. safinaz (nickinizi böyle yazacağım bundan sonra da bir konuşma olursa, çünkü bir büyük bir küçük harf yazmak zor, diyeceksiniz ki bu kadar uzun açıklama yazacağına... ama bundan sonra da konuşma geçme olasılığı var aramızda) ben tek bir cümle ile "10. kitaba kadar anlatmayı düşünüyor musun" da, hani genelde yapıldığı gibi alay dolu tepkisel bir yazı olduğunu düşünmüştüm de, acaba bu düşüncem doğru olabilir mi, acaba Platon'a karşı mı bir tepki mi, diye sormak istemiştim. Hiç, sinirli değildim; inanın. Nedense sinirliymişim gibi gelmiş... benim bahtım kara konuşurken de arada böyle anlaşılırım...O bir soruyu açma denemesiydi, Sorun yok sn. Safinaz, iyi geceler efenim