Alıntı:
sevdimsenibirkere´isimli arızadan alıntı
yahudi de insandır yav. ne demiş bir büyük türk ozanı: "Sevelim sevilelim dünya kimseye kalmaz." haaa şöyle yav. sevelim birbirimizi yav. bir zamanlar geçen günlerimi hhissettirdi bana sevişmelerle geçen günlerimi yav. halbuki savaşmayıp sevişsseler belki daha çok zevk alceklerdi. yazık, öldürdüler katliam yaptılar 6 milyon tane ölkdürmüş naziler elleri kırılasıcılar. çoluk çocuk demeden, dinsiz imansız insanlar. hepsinin allah belasını versin inşallah... valla sinirlendim ya. bu ne ya. bir de bizim ülkemizde de var yahudi düsmanları. ama neyse yahudi bulamıyolar sokkaklarda falan yoksa kan gövdeyi götürür bilirim ben bizim bağnazlarımızı, çok iyi bilirim. neyse bu konuyu gündeme getirip de yahudilere de sevgi saygı duymamız gerektiğini andırtan saygıdeğer forumdasıma bir sevgiyi bir syagıyı da borc bilirim.
|
bizim ülkemizde de yahudi düşmanları var... ama neyseki sokakta bulamayıp gerekirse ibadethanelerini bombalıyorlar.
eee tabiii, arap dünyasına zulm eden yahudilerden intikam alınacak illa.
araplardan bize neyse artık.
tamam kimse zulüm görmesin (araplarda dahil) ama savaş cephede olur, sivillerin yaşam alanlarında değil.