Tekil Mesaj gösterimi
  #9 (permalink)  
Alt 25-10-2007, 20:01
Janice - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Janice Janice isimli Üye şimdilik offline konumundadır
sui generis

Alıntı:
ucuzfilm´isimli arızadan alıntı Mesajı göster
evet anlatabildiniz sn. demett de çok sağlıklı bir durum değil bu sanıyorum tüm aldatışlarda olduğu gibi. serseriye "senin paran yok o yüzden diğeriyle birlikteyim. ama sende öyle içime sesleniyorsun ki vazgeçemiyorum..." elbette kadınlara has bir durum değil bu. erkekte aynı çetrefilli haller içerisinde olabiliyor. serserideki dayanılmaz olanı hepimiz biliriz. ve kadınında erkeğinde serserisi çekicidir. unutmamak lazımdırki biz yeterince serseri değilsek onunla yaşayamayız. ve kadın efendi ve paralı olanı tercih eder. maalesef... ve bu yüzden genelde mutsuz olur ve aldatırlar... aldandıklarını sindiremediklerinden...
aldatmak sağlıklımıdır değilmidir o tartışılır bir konu... ben insanoğlunun tek eşli olduğunu düşünmüşorum açıkçası...
bir erkek serseriyse zaten evlenmek gibi bi niyetle yaklaşmaz hiçbir kadına bu durumda kadının birlikte olduğu başka birisi varsa bile "senin paran yok o yüzden diğeriyle birlikteyim. ama sende öyle içime sesleniyorsun ki vazgeçemiyorum..." diye bi cümle kurmasına gerek yoktur ... serseri erkek kadının kendisiyle ne amaçla birlikte olduğunu biliyordur zaten... karşılıklı birbirlerini böyle kabullenmişlerdir...
zaten serseriyi evlenme kıvamına getirdiysen onun serseriliği kadının gözünde cazibesini kaybeder artık o onun kocasıdır herşey değişmiştir....