|
Seasever: E pilicin karşıdan karşıya geçme oyununu yükledim, bakalım kaç metre geçireceksiniz.
Lilith: Pilicin karşıya geçmesi için önce beni geçmesi gerek ama konu bununla da alakalı değil sanırım bana müsadeeeee dönücem laylaylay laa laaa
Merve: ehehehe itinayla pilicin karşıdan karşıya geçmesi engellenir önce lilithi geçecekse beni geçmesi lazım di mi lilithcimmm
Fenasi: sn.merve ikinizi de geçtikten sonra bir çay içmek için geçmiştir, o piliç çok flood yaptı hem kaç kez uyardım ama yine de çay kahve verelim bakalım
Tekrar Lilith: sn.merve sizi ciddi tebrik ediyorum, yani bakınız benim tebrik etmem de zordur, kıymetini biliniz, kendime de teşekkür ederim puhaaaaaa taam sustum gidiyom
Hyptia: Arkadaşlar pilic karşıdan karşıya geçiyormuş dediniz kalktım geldim çay kahve yok mu
Demkaçkını: Ciğerim pilic karşıya geçse ne olur geçmese ne olur ayık olduktan sonra.
HattoriHanzO: Pilicin karşıdan karşıya geçmesini görüntülemişler mi, ben izlemedim, bence iyi bir piliç filmi örneği olmuştur
Duarden: Yani şimdi Hocam, içselleştiremediğimiz piliç görüntülerini yine duygusal anlamda çekincelerimize verirsek Tanrım (bu yakarış da değil) diyorum, ne yapabiliriz!
Katre: aslında piliç çok tatlı da ben seçemiyorum karşıya geçti mi tam geçemedi mi haydaaaa neyse ben sevmem zaten yolu falan
Ebruli: Estagfurullah...Geçmese de sorun olmazdı zaten, ama öyle istediyse neden olmasın, ekşi canım ne yaptın çalacak mısın benim hani tende can idin haniii ...
Maria: Arkadaşlar öncelikle piliç "ç" ile yazılır hepiniz c ile yazmışsınız, kih kih ne pisim, piliç mi yani geçtiyse ne önemi var ki, seviyorum bu piliç oyunlarını da ben ya...)
Ufff yoruldum ama kendi çapımda da eğlendim, aslında daha var da aklıma hemen gelmedi, bu oyunu bir başka yerde daha oynamıştık biz.
|