Tekil Mesaj gösterimi
  #7 (permalink)  
Alt 22-10-2007, 18:32
LYNX LYNX isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Raporlu Arıza

I'm the trouble starter punkin' instigator.
Im the fear addicted danger illustrated

I'm a firestarter twisted firestarter.
You're the firestarter twisted firestarter.

I'm the bitch you hated fitlh infatuated.
Yeah. I'm the bait you tasted well intoxicated.

You're the firestarter twisted firestarter.

I'm the self inflicted, mind detonator.
Yeah. I'm the one infected, twisted animator.

I'm a firestarter, twisted firestarter.
You're the firestarter, twisted firestarter.
I'm a firestarter, twisted firestarter... starter... starter...
starter

Alıntı:
Kaynak belirtmenin faydalarından bahsetmek istemiyorum ama insanın kendi cümleleri gibi tırnaksız, altına kaynak belirtmeksizin bu metinleri forum olarak açmasını etik bulmuyorum LYNX, lütfen daha dikkatli olalım, biz üyeler birbirimizi bu anlamda uyarmalı ve otokontrolümüzü sağlamalıyız değil mi...?
Sevgili maria yukardaki mesajı gördüğüm an adım adım ne söyleyeceğini hatta ne yapacağını biliyordum çünkü hareketlerini ve davranışlarını tahmin etmek çok kolay.
En yukarda ise Prodigy nin fire starter şarkısını koyma nedenimi umarım anlarsın. Kırmızı ile belirtilen kısım ise tam olarak size hitap ediyor.

Alıntı:
İmdi soruyorum; "madem kendi bileceğiniz bir iş" bu forumda kendi cümlelerimiz gibi "satış" yapmanın mantığını da varsın diğerleri düşünsün...!
Üstelik bunu çok daha insanî bir platforma çok daha arkadaşça size ifade ettim ama karşılaştığım yine aynı mesnetsiz, suçlayıcı tavır...! Konuya muhtemel ki "ihmalkarlığındır" diye iyi niyetlice başladım ama insanlar ayıpları görününce nedense suçlamayı yeğliyorlar...!
Esafe...!
Özelden konuya atlayacağınızı da biliyordum , nitekim bunlar benim kelimelerim , hatta NG den ve matrix II architecten etkilendim derken bile sazan gibi atladığınız olay epey bi güldürdü bizi...

Zaten daha önceki bir iki kişi ile yaptığın atışmalardan genel olarak forumda fikir paylaşmanın yanında egonuzu ve de en önemlisi hedefe kitlenen güdümlü füze karakteri ile renginizi çok açık bir şekilde gösterdiğiniz için sizin değerli tarzıznızı benimsemeyi tercih ettim.
Genelde fikir paylaşımı yerine , ben bilirim , ben daha karmaşık ve süslü yazarım , benim dediğim doğru , aha yakaladım , rezil edecem bak şimdi konseptini benimsediğiniz ve aynı zamanda fikir paylaşımı yerine genelde insanlarla uğraşmayı bir tercih olarak gördüğünüz için potansiyeliniz de epey bir kayba uğruyor.

Sonuca bağlarsak :
istediğim noktadan alıntı yapabilirim
kaynak göstermek zorunda değilim
istediğim tartışmayı açıp , istediğim düşünceyi savunup , istediğim imla hatasını yapabilirim , hatta istersem bir çok kaynaktan alır birleştirebilirim.
Tüm bu noktalar sizi hiçbir şekilde ilgilendirmediğinin altını çizmek isterim.

Sizin fonksiyonunuz sadece kendi fikrinizi belirtmekte sınırlıdır.

Feci zaman ayırıp analizler yapıp da tüm forumu taramanız da ayrıca komik ötesi ve tıpkı beklediğim gibi bir maria adımı idi.

acman: